ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Τι είδους σύμβαση έχει υπογράψει τελικά το ελληνικό δημόσιο με την Hellenic Train;

Ζητούν πίσω τα χρήματα που δόθηκαν ως αποζημίωση σε γυναίκα που σκοτώθηκε ο σύζυγός της σε διάβαση του ΟΣΕ

Τι είδους σύμβαση έχει υπογράψει τελικά το ελληνικό δημόσιο με την Hellenic Train;

Μία καταγγελία που προκαλεί τεράστιο προβληματισμό έκανε η κυρία Κωνσταντίνα σε τηλεοπτική εκπομπή, μία γυναίκα που έχασε τον άνδρα της σε σιδηροδρομικό δυστύχημα το 2008 και μετά από ένα δικαστικό κυκεώνα της ζητούν να επιστρέψει τα χρήματα!

Εδώ το ερώτημα που τίθεται είναι τι είδους σύμβαση τελικά έχει υπογράψει το ελληνικό δημόσιο με τους Ιταλούς της Hellenic Train;

Απαλλάσσεται όπως είναι γνωστό από πρότερα χρέη και απαιτήσεις; Αν νομικά έχει δίκιο η εταιρεία από ποιους πρέπει να πληρωθεί η κυρία Κωνσταντίνα; Γιατί από κάποιους πρέπει να πληρωθεί.

Έχει δικαιωθεί δικαστικά και αν δεν πληρωθεί καλά θα κάνουν στην σημερινή κυβέρνηση να μην σκέπτονται ούτε καν να κατέβουν στις εκλογές.

Ο άνδρας της σκοτώθηκε σε μία αφύλαχτη διάβαση, όταν το αμάξι που οδηγούσε συγκρούστηκε με τρένο που πήγαινε από την Λάρισα στο Βόλο. Στο σημείο του δυστυχήματος δεν υπήρχαν ούτε φωτεινοί σηματοδότες, ούτε μπάρες.

Σήμερα η Hellenic Train της ζητάει να επιστρέψει τα χρήματα που είχε πάρει ως αποζημίωση. Σύμφωνα με το εξώδικο που έστειλε η εταιρεία, το 2022, στην κα. Κωνσταντίνα, αναφέρει ότι την τελική υπαιτιότητα την είχε ο ΟΣΕ. Έτσι της ζητάει πίσω και τα χρήματα που της έχουν καταβάλει έως τώρα.

«Είναι μία υπόθεση που κρατάει 15 χρόνια, έγινε το δυστύχημα το 2008, έχουν γίνει έξι δικαστήρια, έχει πάει η υπόθεση στον Άρειο Πάγο κι έχει αποφανθεί ότι όλα ήταν όπως έπρεπε. Έξι φορές έχει βγει το ίδιο αποτέλεσμα, το 2020 τελεσιδίκησαν και – θεωρητικά – καταβλήθηκαν όλα τα ποσά» είπε και συνέχισε:

«Βγήκε και μία μηνιαία βοήθεια στην ανήλικη κόρη μου, την οποία αυθαίρετα σταμάτησαν να την καταβάλλουν από πέρυσι τον Οκτώβριο. Και μου έστειλαν και μία κλήση μετά από αίτηση αναίρεσης που έκανε η Hellenic Train και ζητάει πίσω ό, τι έχει καταβάλει γιατί ευθύνη έχει ο ΟΣΕ».

«Υπάρχουν 40 αφύλακτες διαβάσεις»
Μάλιστα, η κυρία Κωνσταντίνα κατήγγειλε ότι υπάρχουν συνολικά 40 αφύλακτες διαβάσεις στην διαδρομή Λάρισας – Βόλου. Όπως ανέφερε, μετά τον θάνατο του συζύγου της άλλοι δύο άνθρωποι έχασαν την ζωή τους και τίποτα δεν έχει βελτιωθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.