ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Τιμολόγια αποκαλύπτουν σχέσεις του Λ.Λαβράνου με τον δημοσκόπο της Marc

Η εταιρεία του Γ.Λαβράνου είχε κόψει εικονικά τιμολόγια πολλών εκατομμυρίων ευρώ και σε άλλες μεγάλες επιχειρήσεις

Τιμολόγια αποκαλύπτουν σχέσεις του Λ.Λαβράνου με τον δημοσκόπο της Marc

Η έρευνα των φορολογικών αρχών έφερε στο φως στοιχεία για τη σχέση του επιχειρηματία Γιάννη Λαβράνου της Krikel, που φέρεται να εμπλέκεται στην εμπορία του κακόβουλου λογισμικού παρακολούθησης Predator, με τον δημοσκόπο Θωμά Γεράκη της Marc. 

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, με αφορμή την έρευνα για τα 324 εικονικά τιμολόγια της χωματουργικής εταιρείας-«φάντασμα» «Ιονία Τεχνική» μέσω των οποίων αγοράστηκε το Predator, προέκυψε από τις συγκεντρωτικές καταστάσεις της Marc πως η εταιρεία Electrum Technologies του Γιάννη Λαβράνου φέρεται να έχει εκδώσει μεταξύ 2012 και 2015 δεκάδες τιμολόγια προς την εταιρεία δημοσκοπήσεων που επίσης ελέγχονται ως εικονικά.

Η «ΕφΣυν» σημειώνει ότι εκείνη την περίοδο το ΣΔΟΕ είχε εντοπίσει πως η ElectrumTechnologies είχε κόψει εικονικά τιμολόγια πολλών εκατομμυρίων ευρώ και σε άλλες μεγάλες επιχειρήσεις, μεταξύ των οποίων και στην Τράπεζα Πειραιώς. Άγνωστο γιατί, όπως αναφέρει η εφημερίδα, το σχετικό πόρισμα έμεινε στα «συρτάρια» της Υπηρεσίας Ερευνών και Διασφάλισης Δημοσίων Εσόδων Αττικής και οι εμπλεκόμενοι έμειναν στο απυρόβλητο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση των εικονικών τιμολογίων της «Ιονίας Τεχνικής» και η υπόθεση της Krikel βρίσκονται στα χέρια της Οικονομικής Εισαγγελίας, ενώ σε εξέλιξη είναι και οι έρευνες της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.