ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Βασίλης Λεβέντης για νόσηση από κορωνοϊό: «Ήμουν σαν πεθαμένος, είδα την κηδεία μου»

«Αυτά όλα συνέβαιναν ενώ δεν είχα αισθήσεις, στον ύπνο µου»

Βασίλης Λεβέντης για νόσηση από κορωνοϊό: «Ήμουν σαν πεθαμένος, είδα την κηδεία μου»

Ο Βασίλης Λεβέντης μίλησε για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο νοσοκομείο και στην εντατική που νοσηλευόταν όταν διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

Όπως ανέφερε σε συνέντευξη του: «ήμουν στην εντατική τρεις μήνες. Μπήκα από τον κορωνοϊό και μετά για τρεις μήνες δεν αισθανόμουν τίποτα. Είχα χάσει τις αισθήσεις µου. Ήμουν σαν πεθαμένος».

«Θυμάμαι µόνο εφιάλτες, αισθανόμουν ότι µε έδεναν, ότι ήμουν φυλακή. Ακόμα και την κηδεία µου είχα δει. Αυτά όλα συνέβαιναν ενώ δεν είχα αισθήσεις, στον ύπνο µου».

«Όταν ξύπνησα, είδα πάνω µου σωληνάκια και κατάλαβα ότι ήμουν άρρωστος, ενώ διαπίστωσα ότι είχε γίνει και εγχείρηση καρδιάς, όπου µου τοποθέτησαν βηματοδότη».

Σε ερώτηση αν φοβήθηκε για την ζωή του, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων απάντησε πως: «όταν ξύπνησα, συγκέντρωσα δυνάμεις και είπα «από εμένα εξαρτάται να γίνω καλά». Έκανα και την προσευχή µου και είπα ”Θεέ µου, ό,τι εσύ θέλεις”».

Μάλιστα, ο κ. Λεβέντης μετά την μεγάλη περιπέτεια που πέρασε με τον covid νόσησε κα δεύτερη φορά με αρκετά πιο ήπια συμπτώματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσο για την πολιτική, ανέφερε πως θα κατέβει ξανά ως πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.