ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Κ.Βελόπουλος για Τέμπη: «Προσπαθείτε να κρύψετε το έγκλημα» – Έντονη κριτική προς την κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Βελόπουλος εξαπέλυσε σφοδρή κριτική κατά της κυβέρνησης για τη σφάγη στα Τέμπη σε ομιλία του στη Βουλή

Κ.Βελόπουλος για Τέμπη: «Προσπαθείτε να κρύψετε το έγκλημα» – Έντονη κριτική προς την κυβέρνηση

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι «η Εισαγγελέας Πρωτοδικών Λάρισας παρέκαμψε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών και εξέδωσε απορριπτική απόφαση για όσους είχαν μηνύσει οι συγγενείς των θυμάτων, για ενέργειες που αφορούσαν στο μπάζωμα του σημείου της τραγωδίας», επισημαίνοντας ότι «η μήνυση αφορούσε στην παράβαση καθήκοντος και την απόκρυψη στοιχείων» και «έτσι έβγαλε λάδι τους πολιτικούς κατά παράβαση του νόμου».

Στη συνέχεια, ο Κυριάκος Βελόπουλος ανέφερε ότι «κατά τη διάρκεια της πρότασης μομφής που συζητήθηκε στη Βουλή, ειπώθηκε κάτι πολύ σοβαρό, που όμως πέρασε στα ”ψιλά”. Ο κ. Μητσοτάκης ομολόγησε την ενοχή του! Είπε ότι ”εκείνο το βράδυ του εγκλήματος δεν έκλεισε μάτι, ενημερωνόταν συνεχώς και έδινε εντολές”. Αφού λοιπόν αυτός έδινε εντολές, αυτός ευθύνεται και για το έγκλημα. Το παραδέχθηκε! Αυτός είναι ο υπεύθυνος!».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγόρησε σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη ΝΔ ότι κυβερνάει με «διλήμματα και με διχασμό». «Λέτε ότι αν δεν ψηφίσουν οι Έλληνες ΝΔ θα έχουμε αποσταθεροποίηση. Μα μέχρι χθες μας λέγατε ότι κάποιος ολιγάρχης είναι που επιδιώκει την αποσταθεροποίηση. Τώρα πάλι εκβιάζετε τους Έλληνες. Μια ζωή εκβιάζετε και διχάζετε» είπε.

Παράλληλα, επικαλούμενος αποτελέσματα έρευνας, επισήμανε ότι η κυβέρνηση έχει «πετύχει να γκρεμίσει τους θεσμούς», καθώς, όπως είπε, «το 70% δεν εμπιστεύεται τη Δικαιοσύνη και τους δικαστές και το 87% δεν εμπιστεύεται τα πολιτικά κόμματα».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, είπε ότι «εγώ τα λεφτά που έχω, τα έβγαλα από τη δουλειά μου. Δεν μου άφησε λεφτά ο πατέρας μου, ούτε πήγα στο Κολλέγιο Αθηνών».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Απευθυνόμενος στα κυβερνητικά έδρανα, πρόσθεσε ότι η «βασική διαφορά που έχουμε εμείς από εσάς είναι ότι εσάς το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι ο πλουτισμός. Ο πλουτισμός, ο προσωπικός σας και των φίλων σας», ενώ υπενθύμισε ότι κάλεσε «όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για έλεγχο των περιουσιακών στοιχείων» αλλά δεν έλαβε «απάντηση ακόμα».
Ολοκληρώνοντας την παρέμβασή του, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης ανέφερε ότι «εμείς θέλουμε την εξουσία για να τη δώσουμε στον λαό».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.