Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν τροπολογία για το πόθεν έσχες υψηλόβαθμων στελεχών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Αναλυτικά ποιοι προτείνουν να είναι υπόχρεοι

Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν τροπολογία για το πόθεν έσχες υψηλόβαθμων στελεχών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας

Οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ Νάντια Γιαννακοπούλου, Κώστας Σκανδαλίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Ανδρέας Λοβέρδος και Γιώργος Φραγγίδης, με τροπολογία που κατέθεσαν στο νομοσχέδιο για το πόθεν έσχες, ζητούν να συμπεριληφθούν στην υποχρέωση υποβολής Δηλώσεων Περιουσιακής Κατάστασης τα υψηλόβαθμα στελέχη όλων των φορέων του υπουργείου Εθνικής Άμυνας που έχουν οικονομική εξουσία ή συμμετοχή σε εξοπλιστικά προγράμματα και προμήθειες (κοινές ή αμυντικού υλικού).

Προτείνουν, ειδικότερα, να είναι υπόχρεοι:

Α. Αρχηγοί, Υπαρχηγοί, Επιτελάρχες Γενικών Επιτελείων (ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ, ΓΕΝ, ΓΕΑ), Προϊστάμενος και Αναπληρωτής Προϊστάμενος ΓΔΑΕΕ.

Β. Διοικητές και Επιτελάρχες Διοικήσεων Υποστήριξης (ΑΣΔΥΣ, ΔΔΜΝ, ΔΑΥ).

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Γ. Διευθυντές Κλάδων και Διευθύνσεων με οικονομική εξουσία ή που σχετίζονται με τον προσδιορισμό των προδιαγραφών οπλικών συστημάτων, τον καθορισμό όρων διαγωνισμών εξοπλιστικών προγραμμάτων ή προμηθειών, τη διαχείριση συμβάσεων εξοπλιστικών προγραμμάτων στα Γενικά Επιτελεία, στις Διοικήσεις Υποστήριξης (π.χ. ΑΣΔΥΣ, ΔΔΜΝ, ΔΑΥ) και στη ΓΔΑΕΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.