Χριστοδουλοπούλου για την απόσπαση της κόρης της: «Προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες» (βίντεο)

Χριστοδουλοπούλου για την απόσπαση της κόρης της: «Προφανώς αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες» (βίντεο)

Στην παραδοχή ότι «αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά» για τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή προχώρησε η αντιπρόεδρος της Βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, τονίζοντας ωστόσο ότι δεν επιβαρύνεται το Δημόσιο καθώς εργαζόταν ήδη σε αυτό.

Η κ. Χριστοδουλοπούλου ρωτήθηκε σχετικά με τη μετάταξη της κόρης της στη Βουλή κατά την παρουσία της σε εκπομπή του Alpha. Όπως είπε σχετικά με το αν τίθεται ηθικό ζήτημα «προφανώς με την έννοια που το λένε ότι δεν θα μπορούσε ο καθένας να αποσπαστεί στη Βουλή ώστε στη συνέχεια να μεταταχθεί υπάρχει ένα ζήτημα ότι αξιοποιήθηκαν κάποιες γνωριμίες, διασυνδέσεις και τα λοιπά. Δεν το συζητάμε αυτό ούτε θέλω να πω ότι ήταν γνωστά τα προσόντα της και η Βουλή βγήκε και φώναζε».

«Αυτή ήδη εργαζόταν ήδη πληρωνόταν από το δημόσιο, δεν υπάρχει θέμα ότι επιβαρύνεται παραμονές των εκλογών το δημόσιο με προσλήψεις» πρόσθεσε.

Όπως έκανε γνωστό η ίδια «η κόρη μου υπηρετούσε στα ΕΛΤΑ από το 2004 μέσω ασεπ. Είναι ένα παιδί ταλαντούχο με ξένες γλώσσες. Ανέβηκε στην ιεραρχία της προτάθηκε να γίνει διευθύντρια σε υποκατάστημα, δεν ήθελε αυτή τη θέση και περιθωριοποιήθηκε γιατί δεν μπορούσε να ασκήσει τα καθήκοντα με βάση τον βαθμό της».

Στη συνέχεια αναζήτησε τρόπους να αξιοποιήσει τις γλώσσες και πήρε την ευκαιρία και έκανε την αίτηση της απόσπασης και στη συνέχεια της μετάταξης «διότι είχε μπει στον νόμο που ψηφίσαμε και προθεσμία μέσα στην οποία όσοι υπηρετούν στη Βουλή θα μπορούσαν να κάνουν αίτηση για μετάταξη».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.