ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Η εικόνα της κυβέρνησης: Τοξική σκόνη στον ουρανό, θρύψαλα στο έδαφος!

Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη: Συνεδρίασε για πρώτη φορά με πρόεδρο την Ν.Μπακογιάννη

Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για τη Θράκη: Συνεδρίασε για πρώτη φορά με πρόεδρο την Ν.Μπακογιάννη

Το πρωί της Τρίτης (28/07) συνεδρίασε για πρώτη φορά η Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για την ανάπτυξη της Θράκης.

Υπό την προεδρία της Ντόρα Μπακογιάννη και με συμμετοχή βουλευτών όλων των κομμάτων της Βουλής καθορίστηκαν οι δύο υποεπιτροπές ομάδες εργασίας, οι οποίες θα εργαστούν ώστε σε έξι μήνες η Επιτροπή να παραδώσει το πόρισμά της. Αντιπρόεδρος είναι ο Γιώργος Κατρούγκαλος και γραμματέας ο Ανδρέας Λοβέρδος.

Στην πρώτη συνεδρίαση αποφασίστηκαν, ακόμα, επισκέψεις στη Θράκη για συναντήσεις με φορείς της περιοχής, καθώς και η Επιτροπή να ζητήσει τη συνδρομή του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης για τη δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας, η οποία θα υπηρετήσει τη διαβούλευση με προτάσεις και παρατηρήσεις για την ανάπτυξη της περιοχής.

Με στόχο «να μην αφεθεί ανεκμετάλλευτη καμία πηγή έμπνευσης και γνώσης», η Ντόρα Μπακογιάννη προέτρεψε τους βουλευτές να προτείνουν κατάλογο τεχνοκρατών με γνώση και άποψη για τη Θράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως πρόσθεσε: «Θέλουμε να έχουμε τη μεγαλύτερη δυνατή πληροφόρηση και τις περισσότερες δυνατές προτάσεις. Η Θράκη αυτήν τη στιγμή περιμένει πολλά από εμάς και πρέπει να ανταποκριθούμε, να βάλουμε τον πήχη ψηλά. Δεν πρέπει να δώσουμε υποσχέσεις που δεν μπορεί να υλοποιηθούν. Πρέπει όμως, από την άλλη, προτάσεις όσο ριζοσπαστικές και αν είναι, να τις εξετάσουμε, να τις επεξεργαστούμε κι αν κρίνουμε ότι είναι υλοποιήσιμες να τις εντάξουμε στο πόρισμά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.