ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εγκρίθηκε στη Βουλή με 266 «ναι» η πρόταση για εξεταστική επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη

Η πρόταση του ΚΚΕ συγκέντρωσε την υποστήριξη όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων πλην του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισε επιμένοντας στην ανάγκη προανακριτικής έρευνας

Εγκρίθηκε στη Βουλή με 266 «ναι» η πρόταση για εξεταστική επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη

Εγκρίθηκε με απόφαση 266 βουλευτών η σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών.

Η πρόταση του ΚΚΕ για έρευνα όλων των πτυχών της υπόθεσης του σιδηροδρομικού δυστυχήματος συγκέντρωσε την υποστήριξη όλων των κοινοβουλευτικών δυνάμεων (ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, Σπαρτιάτες, Ελληνική Λύση, Νίκη, Πλεύση Ελευθερίας) πλην του ΠΑΣΟΚ που καταψήφισε επιμένοντας στην ανάγκη προανακριτικής έρευνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η επιτροπή αναμένεται να αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες διερεύνησης. Από την πλευρά της ΝΔ θα μετέχουν στις εργασίες οι Θάνος Πλεύρης, Λάζαρος Τσαβδαρίδης , Δημήτρης Μαρκόπουλος κ.α Ο ΣΥΡΙΖΑ θα εκπροσωπηθεί πιθανότατα από την Θεοδώρα Τζάκρη και τον Νίκο Παππά ή τον Θεόφιλο Ξανθόπουλο ενώ το ΠΑΣΟΚ προκρίνει την συμμετοχή της Ευαγγελίας Λιακούλη και του Παναγιώτη Δουδωνή.

Να σημειωθεί πως η πρόταση του ΚΚΕ ζητά εις βάθος έρευνα θέτοντας την αφετηρία στο 1997 όταν η ελληνική νομοθεσία για τους σιδηροδρόμους εναρμονίστηκε με τις ευρωπαϊκές οδηγίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τα χρονοδιαγράμματα, εντός της επόμενης εβδομάδας τα κόμματα θα ορίσουν τους βουλευτές που θα μετέχουν στην εξεταστική επιτροπή η οποία οφείλει έως το τέλος του έτους να καταθέσει πόρισμα αν και είναι βέβαιο ότι θα αιτηθεί παράταση εργασιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.