ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

«Καρφιά» του Χάρη Καστανίδη στον Νίκο Ανδρουλάκη για την Εύα Καϊλή

«Η ευθύνη των ηγεσιών αν ανέχονται αυτούς που παραβιάζουν με ατιμωτικό τρόπο τις θέσεις τους, είναι να προλαμβάνουν»

«Καρφιά» του Χάρη Καστανίδη στον Νίκο Ανδρουλάκη για την Εύα Καϊλή

Ως ηχηρή διαφοροποίηση για τους χειρισμούς της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ στο σκάνδαλο διαφθοράς της Εύας Καϊλή ερμηνεύεται η τοποθέτηση του Χάρη Καστανιδη στη Βουλή.

Ο βουλευτής Θεσσαλονίκης μιλώντας για τον κρατικό προϋπολογισμό στη Ολομέλεια του κοινοβουλίου χρέωσε στον Νίκο Ανδρουλακη αδυναμία πρόληψης και περιφρούρησης της τιμής της παράταξης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτό να μην ξανασυμβεί» σημείωσε χαρακτηριστικά για να προσθέσει «Υπάρχουν δυο κατηγορίες πολιτικών: αυτοί που ζουν για το πολιτικό κόμμα τους και αυτοί που ζουν από το πολιτικό κόμμα τους», και συνεχισε : «υπάρχουν δύο κατηγορίες διαγραφομένων: αυτοί που διαγράφονται για τις ιδέες και αυτοί που παραβιάζουν τον όρκο τους. Η ευθύνη των ηγεσιών αν ανέχονται αυτούς που ζουν απο τα πολιτικά κόμματα και παραβιάζουν με ατιμωτικό τρόπο τις θέσεις τους, είναι να προλαμβάνουν. Αυτο να μην ξανασυμβεί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.