ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα «Κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων μέσω συνεργασιών»

Το νομοσχέδιο εισήχθη στη Βουλή μετά την ψήφιση του από τη ΝΔ

Ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή το νομοσχέδιο για τα «Κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων μέσω συνεργασιών»

Στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου για τα «Κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων μέσω συνεργασιών και εταιρικών μετασχηματισμών».

Συγκεκριμένα, με τις τοποθετήσεις των εισηγητών και ειδικών αγορητών των κομμάτων ξεκίνησε στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Οικονομικών για τα «Κίνητρα ανάπτυξης επιχειρήσεων μέσω συνεργασιών και εταιρικών μετασχηματισμών».

Το νομοσχέδιο εισήχθη στη Βουλή μετά την ψήφιση του από τη ΝΔ

Το νομοσχέδιο εισάγεται στην Ολομέλεια μετά την κατά πλειοψηφία ψήφισή του από τη ΝΔ στην Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων. ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ και Ελληνική Λύση επιφυλάχθηκαν για να τοποθετηθούν στη σημερινή συνεδρίαση, ενώ ΚΚΕ και ΜέΡΑ25 το καταψήφισαν. Έως τώρα στο νομοσχέδιο έχουν κατατεθεί δύο υπουργικές και μία βουλευτική τροπολογία.

Η πρώτη υπουργική τροπολογία αφορά ρυθμίσεις θεμάτων του υπουργείου Οικονομικών για τους καταπιστευτικούς λογαριασμούς, την εκπαίδευση προσωπικού της ΓΔΔΕ και της ΓΔΕΣΠ, τον υπολογισμό φόρου επί της αξίας ανά εμπράγματο δικαίωμα επί ακινήτου, την πληρωμή του ΕΝΦΙΑ, για το Ταμείο Αρωγής και τον Λογαριασμό Κρατικής Αρωγής και για το προσωρινό μέτρο κρατικής ενίσχυσης βάσει του Προσωρινού Πλαισίου της ΕΕ για επιχειρήσεις με μεγάλες οικονομικές απώλειες σε περιοχές που επλήγησαν από φυσικές καταστροφές.

Τροπολογία κατατέθηκε και από τον Νικήτα Κακλαμάνη

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δεύτερη υπουργική τροπολογία αφορά ρυθμίσεις για την επιτάχυνση επεξεργασίας αιτήσεων συνταξιοδότησης. Επίσης, έχει κατατεθεί μία τροπολογία από τον αντιπρόεδρο της Βουλής και βουλευτή της ΝΔ Νικήτα Κακλαμάνη σχετικά με τον καθορισμό ανταλλάγματος παραχώρησης απλής χρήσης έκτασης αιγιαλού

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.