ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Χ.Γιαννούλης: «Έντονο το στοιχείο της τρομοκράτησης των πολιτών περί Μητσοτάκης ή χάος»

«Μέχρι να βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης, θα ψηφίζουμε»

Χ.Γιαννούλης: «Έντονο το στοιχείο της τρομοκράτησης των πολιτών περί Μητσοτάκης ή χάος»

«Ανάγνωση» του αποτελέσματος της κάλπης της 21ης Μαΐου και της βαριάς ήττας του ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης και τόνισε για τις επαναλητικές εκλογές: «Είναι μάχη νίκης και όχι ήττας», «δεν πάμε για να χάσουμε».

«Πέρα από τα λάθη πολιτικού αφηγήματος και αυτού που εκπέμφθηκε στος δημόσιες συζητήσεις, υπήρξε έντονο το στοιχείο του φόβου, της τρομοκράτησης των πολιτών περί Μητσοτάκης ή χάος, που έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε ένα αδιαμφισβήτητο αποτέλεσμα» δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας σε πρωινή εκπομπή.

Παράλληλα, έστρεψε τα πυρά του κατά του ΠΑΣΟΚ, λέγοντας πως γίνεται «χρυσός χορηγός» της κυβέρνησης προοπτικής Μητσοτάκη.

Επίσης, έκανε λόγο, επικαλούμενος δημοσιεύματα, για «πογκρόμ στους ελεύθερους επαγγελματίες για τις ασφαλιστικές εισφορές, για τις κατασχέσεις και τις φυλακίσεις».

Επικρίνοντας τον εκλογικό νόμο της ενισχυμένης αναλογικής, είπε πως μέχρι να βγει αυτοδύναμος ο Μητσοτάκης, θα ψηφίζουμε.

Μετά την πρώτη αποτίμηση, ο Χρήστος Γιαννούλης έθεσε τον πήχυ των επαναληπτικών εκλογών ψηλά. «Είναι μάχη νίκης και όχι ήττας» τόνισε χαρακτηριστικά

Σημείωσε πως στα προβλήματα των πολιτών δεν έχουν δοθεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε ό,τι αφορά το πρόγρομμα του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε πως δίνουν τη μάχη για να έχει ο λαός φθηνότερο ψωμί, να μην βλέπει κάθε ημέρα ανατιμήσεις που πηγαίνουν κατευθείαν στις τσέπες μιας ολιγομελούς ομάδας επιχειρηματιών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.