ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Χαμός στο twitter με τον Άδωνι Γεωργιάδη που καλεί τους πολίτες σε virtual reality tour στο Ελληνικό!

«Εικονική πραγματικότητα»

Χαμός στο twitter με τον Άδωνι Γεωργιάδη που καλεί τους πολίτες σε virtual reality tour στο Ελληνικό!

Μία ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για το Ελληνικό, λίγες ημέρες μετά την αποκάλυψη ότι η κόρη της συζύγου του προσελήφθη στη Lamda Development, προκάλεσε δηκτικά σχόλια από τους χρήστες του Twitter.

Ποιο κόμμα θα ψηφίζατε αν είχαμε την Κυριακή εθνικές εκλογές;

  • Νέα Δημοκρατία (9%, 2.690 Votes)
  • ΣΥΡΙΖΑ (15%, 4.558 Votes)
  • ΚΙΝΑΛ (4%, 1.086 Votes)
  • ΚΚΕ (4%, 1.279 Votes)
  • Ελληνική Λύση (22%, 6.718 Votes)
  • MεΡΑ25 (3%, 869 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Δεξιάς (39%, 11.978 Votes)
  • Άλλο κόμμα της Αριστεράς (5%, 1.548 Votes)

Σύνολο ψήφων: 30.726

Loading ... Loading ...

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης συνοδεύει την ανάρτηση με φωτογραφία του όπου επάνω σε στατικό ποδήλατο κάνει virtual reality tour στο Ελληνικό. Γράφει ο υπουργός Ανάπτυξης:

«Στην Βουλή έλεγαν ότι το «Ελληνικό» έχει βαλτώσει. Μετά με τον @cstaikouras  τον @gpatoulis  και τον κ. Νίκο Ταγαρά στο Experience Park όπου υπάρχει τρισδιάστατη απεικόνιση του έργου με το χρονοδιάγραμμα ολοκλήρωσης. Αξίζει να πάτε για να δείτε πόσο υπέροχη πόλη φτιάχνεται εκεί».

Ιδού οι απαντήσεις των χρηστών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.