ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χάρης Μαριόλης: Λαμπρή βραδιά από τον άνθρωπο που αναμόρφωσε την ελληνική Πυγμαχία

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν πολλοί πρώην και νυν υπουργοί

Χάρης Μαριόλης: Λαμπρή βραδιά από τον άνθρωπο που αναμόρφωσε την ελληνική Πυγμαχία

(Aνανέωση από αρχική δημοσίευση: 14:02): Σε μία βραδιά με σημαντικούς εκπροσώπους από τον πολιτικό δημοσιογραφικό και αθλητικό κόσμο, παραβρέθηκαν στην ονομαστική εορτή του προέδρου της Ομοσπονδίας Πυγμαχίας Χάρη Μαριόλη.

Ο Χάρης Μαριόλης παλιός παλαίμαχος και αυτός του αθλήματος και επιχειρηματίας πλέον είναι ο άνθρωπος που αναμόρφωσε την ελληνική Πυγμαχία μέσα σε μόλις τρία χρόνια «μαζεύοντας» σχεδόν 100 χρυσά, ασημένια και χάλκινα μετάλλια και πολλές άλλες διακρίσεις σε διεθνείς αγώνες.

Στην εκδήλωση όπως προαναφέραμε παραβρέθηκαν πολλοί πρώην και νυν υπουργοί.

Η εκδήλωση έγινε σε κτήμα της Κηφισιάς την Τετάρτη το βράδυ.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Λευτέρης Αυγενάκης, μαζί με την δημοσιογράφο Άννα Τσίμου και τον Χάρη Μαριόλη

Ο Χάρης Μαριόλης μαζί με τον Πρόεδρο της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής Σπύρο Καπράλο

Ο Χάρης Μαριόλης με την δημοσιογράφο Ιωάννα Λαζαρίδη και την σύντροφό του, επίσης δημοσιογράφο, Άννα Τσίμου

Ο CEO του DNM Group Tάσος Γκουριώτης, μαζί με τον Χάρη Μαριόλη και την δημοσιογράφο Άννα Τσίμου

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.