ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Ύμνοι» για τον Α.Κανελλόπουλο του ΕΑΝ από ΝΔ: «Είναι βαθύτατα δημοκρατικός»

Ενώ έλεγαν πριν ότι θα «εκπροσωπεί τους νεοναζί»

«Ύμνοι» για τον Α.Κανελλόπουλο του ΕΑΝ από ΝΔ: «Είναι βαθύτατα δημοκρατικός»

Σε «Ύμνους» αναλύθηκε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπος Αθανασίου, σε εκπομπή για τον πρόεδρο του κόμματος ΕΑΝ και τέως αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Α.Κανελλόπουλο, όταν μόλις λίγες ημέρες πριν έλεγαν ότι πριν θα «εκπροσωπεί τους νεοναζί» και αυτό δεν έμεινε αναπάντητο από τα κόμματα της αντιπολίτευσης που μάλιστα έθεσαν και ερωτήματα αν υπάρχουν συνεννοήσεις.

Είναι εμφανής η αλλαγή της στάσης της Νέας Δημοκρατίας υπέρ του ΕΑΝ μέχρι σημείου… παρεξήγησης.

Ο κ. Αθανασίου αποκάλεσε τον πρώην αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου και πρόεδρο του κόμματος «ΕΑΝ» «βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο», προκαλώντας την έντονη αντίδραση τόσο του ΣΥΡΙΖΑ, όσο και του ΠΑΣΟΚ.

«Ο Κύριος Κανελλόπουλος ήταν ένας βαθύτατα δημοκρατικός άνθρωπος και φαντάζομαι ότι και τώρα πρέπει να είναι. Δεν είχε δείξει δείγματα…», είπε συγκεκριμένα πριν τον διακόψει η δημοσιογράφος, ρωτώντας τον πώς φαντάζεται ότι παραμένει δημοκρατικός όταν παραλίγο να γίνει πρόεδρος στο κόμμα Κασιδιάρη.

«Εννοώ στην αντιμετώπιση των συναδέλφων του και στο βίωμά του», πρόσθεσε ο «γαλάζιος» βουλευτής.

Ίσως γι αυτό είχαμε την διαφορετική απάντηση του Ά.Σκέρτσου που είπε ότι η ΝΔ θα αξιοποιήσει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης στις εκλογές αν η είναι πρώτο κόμμα.

«Ο κύριος Μητσοτάκης την επομένη των εκλογών μόλις παραλάβει την διερευνητική εντολή θα την αξιοποιήσει με σκοπό τον σχηματισμό της κυβέρνησης;» ρώτησε δημοσιογράφος, με τον Άκη Σκέρτσο να απαντάει ως εξής:

«Έχουμε πει πολλές φορές ότι ο κύριος Μητσοτάκης είναι ένας σοβαρός, θεσμικός πολιτικός. Θα κινηθεί εντός των ορίων και των επιταγών του Συντάγματος και το τι θα κάνουμε με την διερευνητική εντολή, θα μας το πουν οι πολίτες».

Η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πόπη Τσαπανίδου, αφού τόνισε πως «ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης κ. Χαράλαμπος Αθανασίου αποκάλεσε χθες τον κ. Κανελλόπουλο ‘βαθύτατα δημοκρατικό άνθρωπο’», προσθέτοντας ότι πρόκειται για «τον παραλίγο πρόεδρο του κόμματος Κασιδιάρη!», απευθυνόμενη στην κυβέρνηση αναρωτήθηκε «τι ακριβώς συμβαίνει;».

«Βρίσκεται ο κ. Μητσοτάκης σε υπόγεια συνεννόηση με τον κ. Κανελλόπουλο όπως αναφέρει δημοσίευμα; Με τον κ. Τζήμερο μήπως; Συναντήθηκε μαζί τους στο Μέγαρο Μαξίμου;», είναι τα ερωτήματα που απηύθυνε στον πρωθυπουργό η Πόπη Τσαπανίδου.

 «Περιμένουμε ξεκάθαρες απαντήσεις», τόνισε.

ΠΑΣΟΚ: «Απαράδεκτο – Με αυτή τη ρητορεία δείχνουμε ανοχή»

Ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Ανδρέας Σπυρόπουλος, που συμμετείχε στο πάνελ της εκπομπής του MEGA, επέκρινε στον τηλεοπτικό «αέρα» την τοποθέτηση του υποψήφιου βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Χαράλαμπου Αθανασίου, για τον Αναστάσιο Κανελλόπουλο, πρόεδρο του κόμματος «EAN».

«Θα ξεκινήσω αρχικά με αυτό το οποίο είπε ο κ. Αθανασίου, που χαρακτήρισε τον κ. Κανελλόπουλο δημοκράτη ακόμη και σήμερα. Κύριε Αθανασίου είναι απαράδεκτο να το λέτε αυτό», τόνισε ο κ. Σπυρόπουλος.

Και προσέθεσε: «Τον άνθρωπο, ο οποίος λειτουργεί ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη και των δολοφόνων της Χρυσής Αυγής, δεν μπορεί να τον χαρακτηρίζουμε βαθύτατα δημοκράτη.

»Λειτουργεί όλες αυτές τις ημέρες και αυτό το διάστημα ως αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη. Τη μια τον κάνει αρχηγό του κόμματός του. Μόλις καταλαβαίνουν ότι θα καταπέσουν στον Άρειο Πάγο, φεύγει και κατεβαίνει στις εθνικές εκλογές με άλλο κόμμα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

»Με αυτή τη ρητορεία δείχνουμε ανοχή», τόνισε ο Ανδρέας Σπυρόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.