ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Με το γνωστό σύνθημα, ρωσικές σημαίες και «Ελλάδα, Ρωσία, Ορθοδοξία» υποδέχτηκαν τον Κ.Μητσοτάκη (upd)

«Καταστρέφεις τους δεσμούς με τους ορθόδοξους αδελφούς μας»

Βίντεο: Με το γνωστό σύνθημα, ρωσικές σημαίες και «Ελλάδα, Ρωσία, Ορθοδοξία» υποδέχτηκαν τον Κ.Μητσοτάκη (upd)

(Ανανέωση – Αρχικό κείμενο 23:28) Ο Πρωθυπουργός Kυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στην Θεσσαλονίκη για το προσυνέδριο της ΝΔ και κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να αντιδράσουν στην τυχοδιωκτική εξωτερική πολιτική της Κυβέρνησης στη σύγκρουση Ρωσίας-Ουκρανίας, φωνάζοντας «Ελλάδα, Ρωσία, Ορθοδοξία» κρατώντας και ρωσικές σημαίες.

Όπως φαίνεται στα βίντεο οι πολίτες που είχαν συγκεντρωθεί επιφύλασσαν μια «θερμή» υποδοχή στον Πρωθυπουργό, φωνάζοντας μεταξύ άλλων και το γνωστό σύνθημα.

Δείτε βίντεο:

Σύμφωνα με το thessnews.gr με σύνθημα «Για την Ειρήνη με τη Ρωσία», περίπου 50 άτομα με μηχανές και ΙΧ ξεκίνησαν πορεία από τo εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης «One Salonica», με προορισμό τον Λευκό Πύργo.

Οι διαδηλωτές κρατούσαν ελληνικές και ρωσικές σημαίες, ενώ είχαν τοποθετήσει αυτοκόλλητα στον αριθμό κυκλοφορίας των οχημάτων που αναγράφουν: «Ελλάς Ρωσία Ορθοδοξία». Να σημειώσουμε ότι παρόμοια συγκέντρωση αναμένεται να γίνει και σήμερα το απόγευμα στην Αθήνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ιερού Λόχου:

Το πρωτοφανές πογκρόμ εναντίον κάθε τι ρωσικού και οι προκλητικές κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας

μόνον ζημιά επιφέρουν

– στον Ελληνικό τουρισμό

– στις Ελληνικές εξαγωγές και

– στην Ελληνική οικονομία.

Οι τιμές

– στα καύσιμα,

– στο φυσικό αέριο και

– στα είδη πρώτης ανάγκης αυξάνουν καθημερινά,  ως συνέπεια του νατοϊκού εμπάργκο στην Ρωσία.

Ταυτόχρονα καταστρέφουν τους ισχυρούς δεσμούς φιλίας με τους ομόδοξους ορθόδοξους Ρώσους αδερφούς μας. Η αυτοκινητοπομπή «Για την Ειρήνη με τη Ρωσία» θα έχει συνθήματα:

«Για την Ειρήνη ! Για τη Ρωσία! Για την Ελλάδα!

ΟΧΙ στα σχέδια της Νέας Τάξης!»

Τα αυτοκίνητα θα συγκεντρωθούν την καθορισμένη ώρα με τις σημαίες των δύο χωρών της Ρωσίας και της Ελλάδας, χωρίς να παρεμποδίζεται η κυκλοφορία και η δημόσια συγκοινωνία.

Για την αυτοκινητοπομπή «Για την Ειρήνη με τη Ρωσία» έχει ενημερωθεί η ΓΑΔΘ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.