ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές θα είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος

Αναλυτικά η δήλωση του

Υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές θα είναι ο Ευάγγελος Αντώναρος

Ο Ευάγγελος Αντώναρος θα είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες ευρωεκλογές.

Δήλωση του Ευάγγελου Αντώναρου:

«Σήμερα ανακοινώθηκε επίσημα από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ ότι είμαι υποψήφιος για ευρωβουλευτής στις εκλογές που θα διεξαχθούν στις 9 Ιουνίου σε ολόκληρη την Ευρώπη, φυσικά και στην Ελλάδα.

Με αίσθημα ευθύνης θα μετάσχω και εγώ, όπως και πολλοί και πολλές άλλοι, στην προκριματική διαδικασία που θα διεξαχθεί στις 14 Απριλίου στην Περιφέρεια Αττικής.

Οι σχετικές λεπτομέρειες θα ανακοινωθούν κεντρικά από τον ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Η προκριματική διαδικασία είναι κρίσιμη κι έχει μεγάλη σημασία.

Θα ορίσει ποιες και ποιοι τελικά θα συμπεριληφθούν στο ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για να δώσουμε όλες κι όλοι μαζί έναν αγώνα του οποίου η έκβασή του θα κρίνει όχι μονό τη σύνθεση της αυριανής Ευρωβουλής άλλα και την πορεία της χώρας και της Ευρώπης.

Γι’ αυτό η συμμετοχή όλων πρέπει να είναι μεγάλη. Να μη λείψει κάνεις.

Καλώ τα μέλη άλλα και τους φίλους και φίλες του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, όλους τους δημοκρατικούς και προοδευτικούς πολίτες, να στηρίξουν με την παρουσία και την ψήφο τους την υποψηφιότητά μου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πιστεύω ότι η μεγάλη εμπειρία μου στην δημοσιογραφία και την πολιτική άλλα κυρίως η αταλάντευτη συνέπεια των θέσεων που έχω διατυπώσει όλα αυτά τα χρόνια με σεβασμό στις ανάγκες της κοινωνίας και το εθνικό συμφέρον είναι τα καλύτερα εχέγγυα ότι θα αγωνιστώ αποτελεσματικά και με όλες μου τις δυνάμεις για τους κοινούς στόχους εφόσον οι συμπολίτες μου, μου κάνουν την τιμήν να με επιλέξουν.»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.