Η Amazon παρουσίασε το πρώτο της drone ασφαλείας σπιτιού (βίντεο)

Η Amazon παρουσίασε το πρώτο της drone ασφαλείας σπιτιού (βίντεο)

Το Σεπτέμβριο του 2020 η Amazon αποκάλυψε ένα νέο drone ασφαλείας από την Ring σειρά και ένα χρόνο μετά το κάνει διαθέσιμο για beta testing έναντι $250.

Το Always Home Cam όπως το ονομάζει, είναι το πρώτο της drone ασφαλείας σπιτιού, το οποίο όταν ενεργοποιείται, πετάει αυτόματα σε όλο το σπίτι για να καταγράψει τι συμβαίνει. Μπορεί επίσης να πετάξει μέχρι την κουζίνα για να δει αν έχετε κλείσει τα μάτια ή να ελέγξει αν αφήσατε κάποιο παράθυρο ή πόρτα ανοιχτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το drone μπορεί να ανταποκριθεί και βασισμένο στο σύστημα συναγερμού που διαθέτετε. Ωστόσο δεν είναι σχεδιασμένο για να περιφέρεται σε πολυόροφα σπίτια. Όσον αφορά την ιδιωτικότητα, το drone δεν μπορεί να καταγράψει κάτι όσο βρίσκεται στη βάση του, ενώ ο δυνατός θόρυβος από τους έλικές του θα σας ειδοποιήσουν για την παρουσία του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.