ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Playstation: Παρουσίασε τα νέα παιχνίδια για το 2017-18 (βίντεο)

Playstation: Παρουσίασε τα νέα παιχνίδια για το 2017-18 (βίντεο)

Εάν υπάρχει μία έκθεση την οποία περίμενε με ανυπομονησία κάθε gamer για να μάθει τι νέο θα κυκλοφορήσει στην αγορά και πότε αυτή δεν είναι άλλη από την E3 στο Los Angeles η οποία ανοίγει σήμερα το πρωί (σ.σ. ώρα Δυτικής Ακτής ΗΠΑ) τις πόρτες της.

Φέτος μάλιστα για πρώτη φορά και για τους ίδιους τους gamers καθώς έως και πέρυσι πρόσβαση είχαν μόνο οι εμπορικοί συνεργάτες εταιρειών και οι δημοσιογράφοι.

Λίγες ώρες πριν (σ.σ. στις 4 τα ξημερώματα Τρίτης για την Ελλάδα) η Sony, σε μία εντυπωσιακή τελετή στο Shrine Expo Hall παρουσίασε τα δυνατά της χαρτιά της Playstation σε επίπεδο τίτλων που θα πρωταγωνιστήσουν το επόμενο διάστημα και έως τους πρώτους μήνες του 2018.

Παντρεύοντας για πρώτη φορά σε παρουσίαση της, τα οπτικά και τα ηχητικά εφέ που καθηλώνουν σε θεατρικές υπερπαραγωγές με την κινηματογραφική παρουσίαση των τρέιλερ των τίτλων που θα φέρει – κάποιους μάλιστα σε αποκλειστικότητα – γέμισε πάνω από μία ώρα έντονης δράσης και αδρεναλίνης.


Αρχή με το Uncharted: Lost Legacy της Naughty Dog το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 22 Αυγούστου. Στην αίθουσα του Shrine Expo Hall αλλά και στην οθόνη το “χιόνι” για χάρη του “The Frozen Wilds” του expansion του Horizon: Zero Dawn το οποίο και αυτό θα κυκλοφορήσει εντός του 2017.
Οι μάχες με τα ζόμπι, και όχι μόνο, καλά κρατούν στο Days Gone της Bend το οποίο ήταν το τρίτο στην σειρά τρέιλερ αποκλειστικού τίτλου που παρουσιάσε η Playstation χωρίς όμως να αναφερθεί συγκεκριμένη ημερομηνία άφιξης.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=62&v=4SnXOtfN7VQ
Το μενού είχε στην συνέχεια Monster Hunter World για τις αρχές του 2018 και μάχη υπερηρώων ανατολής – δύσης στο Capcom VS Marvel Infinite που είναι και πιο μακρινός τίτλος καθώς αναμένεται τον Σεπτέμβρη του 2018. Απο τα παλιά και κλασικά επιστρέφει μέσα στο 2018 ως remake το Shadow of the Colossus, ενώ φέτος, και συγκεκριμένα στις Νοεμβρίου, καταφθάνει το Call of Duty : World War II με ρεαλιστικές επικές μάχες.


Στα δυνατά χαρτιά της βραδιάς – κάντε υπομονή όμως γιατί και αυτός ο τίτλος είναι για το 2018 – είναι το God of War με τον Kratos να βάζει δυνατά στο παιχνίδι και το γιο του. Πολύ πιο νωρίς και συγκεκριμένα στις 6 Σεπτεμβρίου καταφθάνει το Destiny 2.

To επιδόρπιο της βραδιάς δεν ήταν παρά ένας ακόμη αποκλειστικός τίτλος του Playstation. Ο Spider-Man της Insomniac ο οποίος καθήλωσε στο 9λέπτο τρέιλερ που προβλήθηκε στην σκηνή του Shrine Expo Hall. Και αυτός ο τίτλος αναμένεται εντός του 2017.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.