Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Βούλγαρης – Ο επιστήμονας που έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο (βίντεο)

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Βούλγαρης – Ο επιστήμονας που έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο (βίντεο)

Ο Δημήτρης Βούλγαρης έφυγε ξαφνικά από την ζωή τη Μεγάλη Τετάρτη. Ήταν μόλις 45 ετών και καταγόταν από τον Αχινό του δήμου Στυλίδας.

Είχε γίνει γνωστός σε όλη τη χώρα και όχι μόνο, όταν μαζί με τον αδερφό του Τάσο, είχαν φτιάξει τις εφαρμογές «Greece : History and Culture» και του «Battle of Salamis», με θέμα τη ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Είναι εφαρμογές για Ipad. Χιλιάδες χρήστες από ολόκληρο τον πλανήτη έχουν κατεβάσει και χρησιμοποιούν αυτές τις εφαρμογές.

Ο Δημήτρης Βούλγαρης ήταν αρχαιολόγος, συνδύασε τις γνώσεις του με τον Τάσο που είναι σχεδιαστής λογισμικού και είχαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Δυστυχώς όμως η μοίρα έπαιξε άσχημο παιχνίδι στον Δημήτρη. Έφυγε από την ζωή πρόωρα σκορπίζοντας τον πόνο σε συγγενείς και φίλους.

Δείτε τα treiler από τις δύο εφαρμογές

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.