ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός και η Τζέσικα Μέιρ δίνουν συμβουλές για τις ημέρες του… εγκλεισμού (βίντεο)

Ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός και η Τζέσικα Μέιρ δίνουν συμβουλές για τις ημέρες του… εγκλεισμού (βίντεο)

Έχετε αναρωτηθεί ποιος θα μπορούσε να δώσει καλύτερες συμβουλές για τις ημέρες του εγκλεισμού λόγω του κορωνοϊού πέρα από ένα αστροναύτη;

Η ένοικος του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού Τζέσικα Μέιρ αποφάσισε από εκεί ψηλά στο διάστημα μαζί με τον συνάδελφό της Άντριου Μόργκαν να δώσουν συμβουλές στους «γήινους» για το πως να περάσουν δημιουργικά τον χρόνο τους τις μέρες του εγκλεισμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο από το… διάστημα όπου εξηγεί ότι οι μελέτες έχουν δείξει ότι η άσκηση δεν κάνει καλό μόνο στο σώμα αλλά και στην ψυχική υγεία. Και δείχνει πως έχουν δημιουργήσει μόνοι τους αυτοσχέδια μηχανήματα γυμναστικής δίνοντας έτσι ιδέες για όσους δεν μπορούν να πάνε στο γυμναστήριο.
https://twitter.com/Astro_Jessica/status/1245480965029482497

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.