ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

NASA: Η δική της… «Black Hole Friday» (φωτό)

NASA: Η δική της… «Black Hole Friday» (φωτό)

Η ΝΑSA, άδραξε την ευκαιρία να υπενθυμίσει στον κόσμο τι είναι η «Μαύρη Τρύπα», χρησιμοποιώντας την ονομασία… «Black Hole Friday».

Η NASA μελετά το μεγάλο θαύμα του Σύμπαντος, το οποίο πρόσφατα ο άνθρωπος πέτυχε να απαθανατίσει σε φωτογραφία με τη σύγχρονη τεχνολογία που διαθέτει.

Τι είναι η Μαύρη Τρύπα; Είναι ένα αστρονομικό αντικείμενο με τόσο δυνατή βαρύτητα, που τίποτα, απολύτως τίποτα, ούτε καν το φως, δεν μπορεί να διαφύγει.

Η εικόνα της σημερινής ημέρας αποτελεί μία ρεαλιστική απεικόνιση μίας Μαύρης Τρύπας, η οποία «απορροφά» τα πάντα γύρω της, ακόμη και το φως, ακόμη και ολόκληρα αστικά συστήματα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.