ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Εντυπωσιακό: Φωτογράφος στην έρημο απαθανάτισε «μαγευτική» φωτογραφία του γαλαξία (φώτο)

Το στιγμιότυπο τραβήχτηκε στη Racetrack Playa, στην Death Valley

Εντυπωσιακό: Φωτογράφος στην έρημο απαθανάτισε «μαγευτική» φωτογραφία του γαλαξία (φώτο)

Ο Αμερικανός φωτογράφος Paul Cheyne, κατά τη διάρκεια της πανδημίας, κατασκήνωνε στις ερήμους της Καλιφόρνιας, και γοητεύτηκε από την αστροφωτογραφία.

Σε μια από αυτές τις εξορμήσεις του, τράβηξε στη Racetrack Playa, στην Death Valley, μια μαγευτική φωτογραφία του γαλαξία.

Λόγω της απομονωμένης τοποθεσίας της, η Racetrack Playa είναι ιδανική για έναν φωτογράφο.

Είναι πρόκληση το να φτάσει στην ξηρή λίμνη, η οποία βρίσκεται μέσα στο Death Valley National Park, αλλά ανταμείβεται καθώς ο ουρανός είναι ελεύθερος από φωτορύπανση άρα το μέρος προσφέρεται για αστροφωτογραφία.

Ελπίζει ότι η φωτογραφία του θα ενθαρρύνει και άλλους να εξερευνήσουν τον νυχτερινό ουρανό.

«Όταν κοιτάζω τη φωτογραφία μου, που τράβηξα στη Racetrack Playa, ελπίζω ότι ο θεατής θα εκφράσει περιέργεια για το σύμπαν και το πόσο θαυμάσια νιώθεις να είσαι ξάπλα κάτω από τα αστέρια και να αναρωτιέσαι για το πού βρισκόμαστε μέσα στον γαλαξία» είπε, μιλώντας στο My Modern Met.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.