ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

«Αλλάζει» το WhatsApp: «Έρχεται» νέα ενημέρωση για την απόκρυψη μηνυμάτων

Θα κυκλοφορήσει σε περισσότερους χρήστες «τις επόμενες εβδομάδες»

«Αλλάζει» το WhatsApp: «Έρχεται» νέα ενημέρωση για την απόκρυψη μηνυμάτων

Το WhatsApp, ετοιμάζει μεγάλη αλλαγή αναφορικά με το απόρρητο των συνομιλιών, για όσους χρησιμοποιούν την εφαρμογή από τον υπολογιστή τους.

Οι ειδικοί από τη WABetaInfo, υποστηρίζουν ότι το WhatsApp εργάζεται σε μια σημαντική ενημέρωση, που θα διευκολύνει πολύ την απόκρυψη μηνυμάτων από συναδέλφους που «κατασκοπεύουν» σε άλλες οθόνες.

Ειδικότερα, η αλλαγή για το WhatsApp Desktop θα περιλαμβάνει μια νέα λειτουργία κλειδώματος οθόνης, η οποία απαιτεί κωδικό πρόσβασης για την προβολή συνομιλιών, αναφέρει η Daily Mail.

«Όταν ενεργοποιείτε αυτήν τη λειτουργία, διασφαλίζεται ότι ακόμα κι αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή σας ενώ λείπετε, δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στις συνομιλίες και τα μηνύματά σας στο WhatsApp χωρίς να εισάγει τον κωδικό πρόσβασης», εξήγησε η WABetaInfo.

Πώς λειτουργεί η νέα δυνατότητα στο WhatsApp

Η WABetaInfo ανακάλυψε τη νέα δυνατότητα στο WhatsApp Web 2.2333.11 beta και ισχυρίζεται ότι θα κυκλοφορήσει σε περισσότερους χρήστες «τις επόμενες εβδομάδες».

Μπορεί να ενεργοποιήσει κανείς το εργαλείο κλειδώματος οθόνης στις ρυθμίσεις απορρήτου στο WhatsApp Desktop.

Όταν είναι ενεργοποιημένο, οι χρήστες καλούνται να επιλέξουν έναν κωδικό πρόσβασης και πόσο συχνά θα ήθελαν να τους ζητείται ο κωδικός πρόσβασης.

Μόλις ρυθμιστεί αυτό, τα μηνύματα ενός χρήστη στο WhatsApp θα κλειδωθούν και θα είναι προσβάσιμα μόνο με τον κωδικό πρόσβασης που επέλεξε. Επιπλέον, οι ειδοποιήσεις push δεν θα εμφανίζονται στην οθόνη όσο είναι κλειδωμένη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης, πρέπει να αποσυνδεθείτε από το WhatsApp Web και να συνδεθείτε ξανά σαρώνοντας τον κωδικό QR», εξήγησε η WABetaInfo.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.