ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Αυτή είναι η νέα εφαρμογή για δημοσιεύσεις φωτογραφιών που ετοιμάζει το TikTok

Θέμα χρόνου να «γεννηθεί» ο ανταγωνιστής του Instagram

Αυτή είναι η νέα εφαρμογή για δημοσιεύσεις φωτογραφιών που ετοιμάζει το TikTok

Το TikTok ετοιμάζει μια νέα εφαρμογή και αρκετοί είναι οι χρήστες που έχουν ήδη λάβει τη σχετική ειδοποίηση.

Συγκεκριμένα, το TikTok τους γνωστοποιεί ότι λανσάρει «μια νέα εφαρμογή για δημοσιεύσεις φωτογραφιών», με την ονομασία TikTok Notes όπως αναφέρει το TechCrunch.

Η ειδοποίηση αναφέρει επίσης ότι η νέα εφαρμογή θα έχει «υπάρχουσες και μελλοντικές δημόσιες αναρτήσεις φωτογραφιών του TikTok», ενώ οι χρήστες θα έχουν την δυνατότητα να μην δημιουργήσουν λογαριασμό στη νέα πλατφόρμα αν δεν το επιθυμούν.

What is Tiktok notes?
byu/killranker5 inTiktokhelp

Θέμα χρόνου να «γεννηθεί» ο ανταγωνιστής του Instagram

Το TechCrunch εντόπισε το σάιτ της νέας εφαρμογής το οποίο ανέβηκε για λίγη ώρα στο διαδίκτυο.

Το σάιτ photo.tiktok.com δεν οδηγεί κάπου αλλά είναι ορατό με μια αναζήτηση σε σελίδες αρχειοθέτησης του διαδικτύου.

Κρίνοντας από την αρχική σελίδα του σάιτ, οι φωτογραφίες που θα ανεβαίνουν θα μπορούν να συνοδευτούν από περιγραφές, όπως ακριβώς συμβαίνει στο Instagram.

Το ίδιο το TikTok επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του TechCrunch, το οποίο αναδημοσιεύτηκε και από το Verge, λέγοντας ότι η εταιρεία «διερευνά τρόπους για να δώσει στην κοινότητά μας τη δυνατότητα να δημιουργεί και να μοιράζεται φωτογραφίες και κείμενο σε έναν ειδικό χώρο», χωρίς ωστόσο να κάνει γνωστό το πότε θα ξεκινήσει η λειτουργία του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι και πριν από περίπου ένα μήνα το τεχνολογικό μπλογκ TheSpAndroid, ανέφερε ότι μέσα στην εφαρμογή του TikTok εντοπίστηκε κώδικας που έδειχνε ότι οι προγραμματιστές εργάζονται πάνω σε μια νέα υπηρεσία με την ονομασία TikTok Photos.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ανεξάρτητα από το πως θα λέγεται τελικά, με το TikTok Notes να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, είναι σχεδόν σίγουρο ότι η δημοφιλής πλατφόρμα θα λανσάρει μια εφαρμογή για ανέβασμα φωτογραφιών και ετοιμάζεται για μια τιτανομαχία με το Instagram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.