ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Έρχεται το… «X TV» – Το βίντεο των 12 δευτερολέπτων που δημοσίευσε ο Ε.Μασκ

Οι χρήστες θα μπορούν να μεταδίδουν βίντεο μεγάλου μήκους σε Smart τηλεοράσεις μέσω της εφαρμογής

Έρχεται το… «X TV» – Το βίντεο των 12 δευτερολέπτων που δημοσίευσε ο Ε.Μασκ

Ο ιδρυτής της Tesla Έλον Μασκ, μέσω ενός βίντεο που δημοσίευσε, έδωσε μια… πρόγευση από το λανσάρισμα του «X TV».

Ο Ε.Μασκ, μοιράστηκε ένα τρέιλερ 12 δευτερολέπτων για την εφαρμογή στο «X», πρώην γνωστό και ως Twitter, παρουσιάζοντας για πρώτη φορά το λογότυπο το πρωί της Δευτέρας.

Δείτε το βίντεο:

Οι χρήστες θα μπορούν να μεταδίδουν βίντεο μεγάλου μήκους σε Smart τηλεοράσεις μέσω της εφαρμογής, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της Daily Mail θα μεταδίδεται μέσω της Amazon και της Samsung.

«Σύντομα» είχε πει τότε ο Μασκ σε μια απάντηση στο «X» στην ανάρτηση ενός χρήστη ότι τα βίντεο μεγάλου μήκους της πλατφόρμας θα μπορούσαν να παρακολουθούνται απευθείας σε έξυπνες τηλεοράσεις.

Νωρίτερα, το Fortune ανέφερε ότι θα μπορούσε να μοιάζει με την εφαρμογή τηλεόρασης που προσφέρει το YouTube της Google. Επικαλέστηκε μια άγνωστη πηγή που ανέφερε ότι ο Μασκ είχε θέσει ως στόχο να ανταγωνιστεί το YouTube.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η πλατφόρμα, η οποία αγωνίζεται να διατηρήσει τους διαφημιζόμενους εν μέσω αντιπαραθέσεων από τότε που την αγόρασε ο Μασκ το 2022, τόνισε τον περασμένο μήνα ότι θα επιτρέψει στους διαφημιζόμενους να προβάλλουν διαφημίσεις βίντεο δίπλα σε ορισμένους δημιουργούς περιεχομένου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.