ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Έτσι φαντάζεται η τεχνητή νοημοσύνη την κόλαση (βίντεο)

Γύμνια, πόνος, απελπισία, βασανιστήρια και παραμορφωμένα πρόσωπα

Έτσι φαντάζεται η τεχνητή νοημοσύνη την κόλαση (βίντεο)

Βίντεο που ανέβηκε στο Χ δείχνει κάτι που δε θα θέλαμε να δούμε ποτέ και αυτό είναι το πώς μοιάζει η κόλαση.

Ουσιαστικά η τεχνητή νοημοσύνη δημιούργησε ένα μείγμα θρησκευτικού φόβου, τέχνης από πίνακες ζωγραφικής, φοβιών και παραμορφωμένων προσώπων, μαζί με κραυγές βασανισμένων και έπεσε διάνα.

Έχει πολλά στοιχεία που συναντώνται σε πίνακες ζωγραφικής που αναπαριστούν την κόλαση. Γύμνια, πόνος, απελπισία και βασανιστήρια. Ένα σημείο κλειδί είναι τα παραμορφωμένα πρόσωπα. Συχνά οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης παρουσιάζουν λάθος το ανθρώπινο σώμα, αλλά κυρίως στα δάχτυλα ή χαρακτηριστικά του προσώπου. Εδώ όμως τα πρόσωπα παρουσιάζονται παραμορφωμένα για την πρόκληση τρόμου.

Αν πιστεύει κανείς στην κόλαση αυτό το βίντεο είναι τρομακτικό

Η παρουσίαση ενός παραμορφωμένου προσώπου τρομάζει γιατί ο ανθρώπινος εγκέφαλος δεν μπορεί να το κατηγοριοποιήσει γρήγορα με κάτι άλλο που έχει δει. Έτσι, πολύ συχνά, ερωτηθέντες απαντούν πως οι λευκές μάσκες χωρίς χαρακτηριστικά προσώπου είναι οι πιο τρομακτικές.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσωπα μεταμορφώνονται με πλοκάμια και μη ανθρώπινα σαγόνια, ενώ καταφθάνουν στην κόλαση νέοι «αμαρτωλοί» στον ήδη στριμωγμένο χώρο. Ο κλειστοφοβικός χώρος και οι κραυγές αγωνίας προσθέτουν στο τρομακτικό της παρουσίασης, την ώρα που χέρια εμφανίζονται και εξαφανίζονται.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.