ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ήξερες ότι τα Android έχουν «μυστικό κουμπί» για να ανοίξετε τον φακό;

Τι αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun»

Ήξερες ότι τα Android έχουν «μυστικό κουμπί» για να ανοίξετε τον φακό;

Μια άγνωστη λειτουργία είναι διαθέσιμη στους περισσότερους χρήστες κινητών τηλεφώνων με λειτουργικό σύστημα Android, εάν ξεκλειδώσουν ένα «μυστικό κουμπί».

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «The Sun», το κρυφό αυτό κουμπί βρίσκεται στο πίσω μέρος της συσκευής σας και σας επιτρέπει να ανοιγοκλείνετε το φακό του κινητού με ένα μόνο άνοιγμα.

Πώς θα ξεκλειδώσετε το «μυστικό κουμπί» που υπάρχει στα κινητά Android
Για να ενεργοποιήσετε αυτή τη λειτουργία, θα πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφαρμογή «TapTap Flashlight» από το Google Play Store.

Στη συνέχεια, ανοίξτε την εφαρμογή και κάντε κλικ στην επιλογή «Υπηρεσία Προσβασιμότητας» και απενεργοποιήστε την.

Έπειτα, πατήστε πάνω στην επιλογή «Εγκατεστημένες εφαρμογές» και μετά ενεργοποιήστε την επιλογή «TapTap Flashlight».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πλέον, κάθε φορά που θα κάνετε διπλό κλικ στο πίσω μέρος της συσκευής σας, ο φακός θα ανάβει αμέσως, χωρίς να χρειαστεί να ξεκλειδώσετε το κινητό σας. Με την ίδια κίνηση, μπορείτε να σβήσετε άμεσα τον φακό.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.