ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Instagram: Αυτό είναι το «άγνωστο» παιχνίδι με τα emojis – Πώς λειτουργεί (βίντεο)

Ο στόχος είναι να αποτρέψετε το emoji να πέσει, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας

Instagram: Αυτό είναι το «άγνωστο» παιχνίδι με τα emojis – Πώς λειτουργεί (βίντεο)

«Πανικό» στο Instagram έχει προκαλέσει ένα «άγνωστο» παιχνίδι τo οποίο παίζεται με τα emojis.

Για να παίξουν, τόσο οι χρήστες iOS όσο και Android θα πρέπει να ανοίξουν ένα μήνυμα και να στείλουν ένα μόνο emoji της επιλογής τους σε οποιονδήποτε χρήστη ή να απαντήσουν σε ένα μόνο emoji που τους έχει σταλεί.

Ακολούθως, κρατώντας πατημένο το μήνυμα emoji, δίνετε έτσι το σήμα στο Instagram να σας στείλει την εφαρμογή του παιχνιδιού.

Ο χρήστης αρχικά μεταφέρεται σε μια οθόνη με ένα κενό κίτρινο φόντο και το emoji που έχετε επιλέξει να επιπλέει στο κέντρο.

Ο στόχος του παιχνιδιού είναι να αποτρέψετε το emoji να πέσει, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας για να σύρετε μια πλατφόρμα από την οποία αναπηδά.

Όσο περισσότερο κρατάτε το emoji σας στη ζωή, τόσο πιο γρήγορα αναπηδά και τόσο πιο δύσκολο γίνεται να το προλαβαίνετε, κερδίζοντας πόντους και αλλάζοντας φόντα στην πορεία.

Μετά από 10 πόντους, το emoji σας θα εξελιχθεί σε ένα νέο emoji έκπληξη. Για παράδειγμα, ξεκινώντας με ένα emoji κάμπιας, τελικά θα βγει μια πεταλούδα και οι πατάτες θα γίνουν τηγανητές πατάτες.

Οι υψηλές βαθμολογίες αποθηκεύονται και είναι ορατές ανεξάρτητα από το πότε ο χρήστης ξεκινά ένα παιχνίδι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.