ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δύο αδελφές που φτιάχτηκαν μέσω τεχνητής νοημοσύνης βγάζουν χιλιάδες δολάρια τον μήνα με τολμηρές φωτογραφίες στο Instagram!

Η «Έμιλι» αναρτά σέξι υλικό στο Fanvue, όπου φέρεται να κέρδισε σχεδόν 90.000 λίρες σε μόλις έξι εβδομάδες

Δύο αδελφές που φτιάχτηκαν μέσω τεχνητής νοημοσύνης βγάζουν χιλιάδες δολάρια τον μήνα με τολμηρές φωτογραφίες στο Instagram!

Όλο και περισσότερα «μοντέλα» που έχουν δημιουργηθεί μέσω τεχνητής νοημοσύνης, έχουν εμφανιστεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθιστώντας το πλέον, δύσκολο για πολλούς να καταλάβουν πότε πρόκειται για ένα αληθινό πρόσωπο και πότε για ένα δημιούργημα ΑΙ.

Ανάμεσα σε αυτά τα μοντέλα, βρίσκονται και η Έμιλι και η Φιόνα Πελεγκρίνι. Οι δύο «αδερφές» χουν συγκεντρώσει 220.000 ακολούθους μέσα σε λίγες εβδομάδες, δημοσιεύοντας φωτογραφίες τους, με τολμηρά εσώρουχα και περιγράφοντας λεπτομερώς τα λαμπερά ταξίδια τους στην Ιταλία, την Ισπανία και τη Γαλλία.

Οι δύο «γυναίκες» δημιουργήθηκαν μέσω τεχνητής νοημοσύνης από έναν έμπειρο ειδικό στην τεχνολογία. Όταν ζήτσε από το AI να του φτιάξει την εικόνα μια τέλειας γυναίκας, μπροστά του είδε την Έμιλι.

Λίγες εβδομάδες αργότερα, αφού η δημιουργία του άρχισε να κερδίζει θαυμαστές στα social media, αποφάσισε να της χαρίσει μια «αδερφή», τη Φιόνα, η οποία έχει 43.000 followers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sweet.fionapellegrini

Οι αδερφές έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον θαυμασμό διάσημων ποδοσφαιριστών, μαχητών του MMA, ακόμη και δισεκατομμυριούχων, μερικοί από τους οποίους μάλιστα, τους έχουν στείλει μηνύματα για να τις γνωρίσουν καλύτερα, όπως αποκαλύπτει ο δημιουργός τους στη DailyMail.

«Νομίζουν ότι είναι αληθινή. Την προσκαλούν στο Ντουμπάι για να συναντηθούν και να φάνε σε ένα υπέροχο εστιατόριο», είπε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @sweet.fionapellegrini

Ο δημιουργός τους υποστήριξε ότι σε μια στιγμή εμφανίστηκε στα άμεσα μηνύματά της ένας Γερμανός ποδοσφαιριστής, ο οποίος είχε στενές σχέσεις με τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Ωστόσο, δεν αποκάλυψε την ταυτότητά του.

Ο ποδοσφαιριστής λέγεται πως της έστειλε το εξής μήνυμα: «Πώς είναι δυνατόν μια τόσο ωραία κυρία να μην έχει αγόρι;», ενώ ζήτησε μάλιστα, από το μοντέλο της τεχνητής νοημοσύνης τα στοιχεία επικοινωνίας της. Η ίδια τον απέρριψε. Εκείνος επέμεινε, ζητώντας της να μείνουν σε επαφή, με την ίδια να μην του απαντά ξανά.

Η Έμιλι μάλιστα, έχει μεταφέρει κάποιες από τις πιο τολμηρές φωτογραφίες της στο Fanvue, μια πλατφόρμα όμοια με το OnlyFans, όπου φέρεται να κέρδισε σχεδόν 90.000 λίρες σε μόλις έξι εβδομάδες από συνδρομές.

Οι αδερφές βρίσκονται ξεκάθαρα στον δρόμο της επιτυχίας με τους followers τους να αυξάνονται μέρα με τη μέρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.