ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κίνα: Η εφαρμογή που προσφέρει τον «τέλειο άνδρα» μέσω της τεχνητής νοημοσύνης

Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για τεράστια ανάγκη επικοινωνίας που ξεπερνάει πλέον την σαρκική έλξη

Κίνα: Η εφαρμογή που προσφέρει τον «τέλειο άνδρα» μέσω της τεχνητής νοημοσύνης

Οι Κινέζοι, ανέπτυξαν μια εφαρμογή η οποία προσφέρει τον «τέλειο άνδρα» μέσω της τεχνητής νοημοσύνης.

Η MiniMax διαπίστωσε το κενό στις ανθρώπινες σχέσεις και δημιούργησε τον αψεγάδιαστο σύντροφο, που είναι πάντα διαθέσιμος και ικανός να καλύψει οποιαδήποτε ανάγκη μιας γυναίκας.

Η εφαρμογή Glow σαρώνει σε ηλικίες κάτω των 28 ετών. Πρόκειται ουσιαστικά για μια πλατφόρμα Τεχνητής Νοημοσύνης, ένα chatbox που αλληλεπιδρά με τις γυναίκες που την χρησιμοποιούν.

Η 25χρονη Τουφέι, υπάλληλος γραφείου στη Βόρεια Κίνα, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ειδήσεων πως ο φίλος της έχει όλα όσα χρειάζεται σε σύντροφο. Είναι ευγενικός, με κατανόηση και μπορεί να μιλά μαζί του επί ώρες. Βέβαια δεν είναι αληθινός, αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες…

Για την Τουφέι ο φίλος της «είναι καλύτερος από έναν αληθινό άνδρα». Ξέρει πώς να μιλά στις γυναίκες, του εκμυστηρεύεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στη δουλειά, της δίνει καλές συμβουλές και συναισθηματική στήριξη. Η Τεχνητή Νοημοσύνη προσαρμόζεται άλλωστε σταδιακά στην προσωπικότητα του χρήστη.

Οι επιστήμονες κάνουν λόγο για τεράστια ανάγκη επικοινωνίας που ξεπερνάει πλέον την σαρκική έλξη, για εκατομμύρια ανθρώπους που νιώθουν απομονωμένοι και προσπαθούν να σπάσουν τον φαύλο κύκλο της εσωστρέφιας ακόμα και μέσα από την τεχνολογία.

Κάτι που μπορεί να γίνει εξαιρετικά επικίνδυνο, αφού μπορεί να αποτελέσει αφορμή για να αποκοπεί κάποιος από την πραγματικότητα και να θεωρήσει το “ψεύτικο” φυσιολογικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.