ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Meta: Ξεκινούν τα προαιρετικά πακέτα συνδρομής για τους χρήστες του Facebook και του Instagram – Τι θα πληρώνουμε

«Μέχρι την 1η Μαρτίου 2024, η αρχική συνδρομή καλύπτει όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς στο Κέντρο Λογαριασμών ενός χρήστη»

Meta: Ξεκινούν τα προαιρετικά πακέτα συνδρομής για τους χρήστες του Facebook και του Instagram – Τι θα πληρώνουμε

Η Meta Platforms ανακοίνωσε σήμερα, ότι ξεκινούν τα προαιρετικά πακέτα συνδρομής για τους χρήστες του Facebook και του Instagram, στην Ευρώπη, για όσους δεν επιθυμούν διαφημίσεις στις εφαρμογές τους.

Συγκεκριμένα, από τον Νοέμβριο, οι χρήστες θα μπορούν να εγγραφούν στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης έναντι 9,99 ευρώ (10,574 δολάρια) το μήνα, όταν χρησιμοποιούν ηλεκτρονικό υπολογιστή ή 12,99 ευρώ το μήνα, μέσω εφαρμογών για Apple και Android,

«Μέχρι την 1η Μαρτίου 2024, η αρχική συνδρομή καλύπτει όλους τους συνδεδεμένους λογαριασμούς στο Κέντρο Λογαριασμών ενός χρήστη. Ωστόσο, από την 1η Μαρτίου 2024, θα ισχύει πρόσθετη χρέωση 6 ευρώ / μήνα στο διαδίκτυο και 8 ευρώ /μήνα σε iOS και Android, για κάθε πρόσθετο λογαριασμό που περιλαμβάνεται στο Κέντρο λογαριασμών ενός χρήστη», συμπληρώνει η Meta.

Η Meta θα συνεχίσει να προσφέρει τα κοινωνικά δίκτυα με διαφημίσεις σε αυτές τις αγορές χωρίς επιπλέον χρέωση.

«Για να συμμορφωθούμε με τους εξελισσόμενους ευρωπαϊκούς κανονισμούς, εισάγουμε μια νέα επιλογή συνδρομής στην ΕΕ, τον ΕΟΧ και την Ελβετία. Τον Νοέμβριο, θα προσφέρουμε στα άτομα που χρησιμοποιούν το Facebook ή το Instagram και διαμένουν σε αυτές τις περιοχές την επιλογή να συνεχίσουν να χρησιμοποιούν αυτές τις εξατομικευμένες υπηρεσίες δωρεάν με διαφημίσεις ή να εγγραφούν συνδρομητές για να σταματήσουν να βλέπουν διαφημίσεις. Όσο οι άνθρωποι είναι εγγεγραμμένοι, οι πληροφορίες τους δεν θα χρησιμοποιούνται για διαφημίσεις», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Meta.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.