ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Meta: Προσφέρει μειωμένη συνδρομή σε Facebook και Instagram- Ο λόγος αυτής της απόφασης

Η κίνηση αυτή έγινε εν μέσω αυξανόμενων επικρίσεων από ακτιβιστές

Meta: Προσφέρει μειωμένη συνδρομή σε Facebook και Instagram- Ο λόγος αυτής της απόφασης

Η Meta αναμένεται να προχωρήσει σε σημαντική μείωση της συνδρομής σε Facebook και Instagram και συγκεκριμένα από τα 9,99 ευρώ το μήνα να μειωθεί σε 5,99. Στο 50% δηλαδή.

Αυτή η κίνηση αποσκοπεί στην αντιμετώπιση των ανησυχιών τόσο των ρυθμιστικών Αρχών προστασίας της ιδιωτικής ζωής όσο και των αντιμονοπωλιακών Αρχών.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Reuters, η κίνηση αυτή έγινε εν μέσω αυξανόμενων επικρίσεων από ακτιβιστές για την προστασία της ιδιωτικής ζωής.

Για την εν λόγω απόφαση θέση πήρε ο δικηγόρος της Meta Τιμ Λαμπ:

«Θέλαμε να επιταχύνουμε αυτή τη διαδικασία εδώ και αρκετό καιρό, επειδή πρέπει να φτάσουμε σε σταθερή κατάσταση γι’ αυτό προσφερθήκαμε να μειώσουμε την τιμή από 9,99 σε 5,99 ευρώ για έναν μόνο λογαριασμό και 4 ευρώ για κάθε πρόσθετο λογαριασμό.

Αυτό είναι μακράν το χαμηλότερο σημείο του εύρους που θα έπρεπε να πληρώνει κάθε λογικός άνθρωπος για υπηρεσίες αυτής της ποιότητας και νομίζω ότι είναι μια σοβαρή προσφορά. Η ρυθμιστική αβεβαιότητα αυτή τη στιγμή είναι εκεί έξω και πρέπει να καταλαγιάσει γρήγορα».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.