ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Meta: Σημαντική αναβάθμιση στη λειτουργία του Messenger – Τι να περιμένουν οι χρήστες

Θα προσφέρει νέες δυνατότητες στους χρήστες της δημοφιλούς εφαρμογής

Meta: Σημαντική αναβάθμιση στη λειτουργία του Messenger – Τι να περιμένουν οι χρήστες

Η Meta, η μητρική εταιρεία του Facebook, αποκάλυψε την Τετάρτη (09/04) μια σημαντική αναβάθμιση του Messenger, την οποία οι χρήστες επιθυμούσαν εδώ και καιρό.

Οι εποχές που δημιουργούσαμε άλμπουμ φωτογραφιών στο Facebook για να αναπολούμε μια βραδινή έξοδο μπορεί να έχουν παρέλθει, αλλά η επιθυμία για κοινοποίηση φωτογραφιών παραμένει ζωντανή.

Συχνά, αγωνιζόμαστε να καταγράψουμε κάθε στιγμή μιας εκδήλωσης, για να μπορούμε να συγκρίνουμε διαφορετικές γωνίες και φωτισμούς. Ωστόσο, διαφωνίες προκύπτουν συχνά για τον καλύτερο τρόπο αποστολής των φωτογραφιών.

Με την τελευταία ενημέρωση του Messenger, οι χρήστες μπορούν πλέον να αποστέλλουν φωτογραφίες σε HD, προσφέροντας «πιο καθαρές και ευκρινείς εικόνες στις συνομιλίες».

Για να αξιοποιηθεί η λειτουργία, επιλέγουμε μια εικόνα στο Messenger, ενεργοποιούμε την επιλογή HD και πατάμε «Αποστολή». Για να στείλετε περισσότερες φωτογραφίες σε HD, απλώς επιλέξτε και αποστείλετε τις εικόνες.

Η αναβάθμιση αυτή θα χαροποιήσει όσους είχαν παραπονεθεί για την ποιότητα των φωτογραφιών στο Messenger. Εκτός από την αποστολή φωτογραφιών σε HD, ο Messenger προσφέρει πλέον και τη δυνατότητα δημιουργίας κοινόχρηστων άλμπουμ.

Σύμφωνα με δελτίο Τύπου της Meta, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν κοινόχρηστα άλμπουμ με φίλους στην εφαρμογή. Για να δημιουργήσετε ένα άλμπουμ σε μια ομαδική συνομιλία, επιλέξτε φωτογραφίες και πατήστε «Δημιουργία άλμπουμ».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εναλλακτικά, μπορείτε να πατήσετε παρατεταμένα μια φωτογραφία στη συνομιλία και να επιλέξετε την ίδια επιλογή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.