ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ο Έλον Μασκ εξετάζει να χρεώνει τους νέους χρήστες για να δημοσιεύουν στο «Χ»

Θα μπορούν να δημοσιεύουν τρεις μήνες μετά τη δημιουργία τους χωρίς να πληρώνουν τέλος

Ο Έλον Μασκ εξετάζει να χρεώνει τους νέους χρήστες για να δημοσιεύουν στο «Χ»

Ο Έλον Μασκ, όπως φαίνεται εξετάζει να χρεώνει με ένα μικρό ποσό τους νέους χρήστες του «X» (πρώην Twitter) για να δημοσιεύουν, προκειμένου να περιορίσει το πρόβλημα των αυτοματοποιημένων λογαριασμών.

Απαντώντας σε σχόλιο άλλου χρήστη του «X» σχετικά με τις αλλαγές στον ιστότοπο, ο Μασκ έγραψε ότι η χρέωση ενός μικρού τέλους στους νέους λογαριασμούς είναι ο «μόνος τρόπος» για να σταματήσει η «επίθεση των bots».

Η τεχνητή νοημοσύνη όπως είναι σήμερα μπορούν να περάσουν το τεστ με ευκολία, δήλωσε ο Μασκ, αναφερόμενος σε εργαλεία όπως το CAPTCHA.

Αργότερα, όπως αναφέρει το TechCrunch, ο Μασκ σχολίασε ότι οι νέοι λογαριασμοί θα μπορούν να δημοσιεύουν τρεις μήνες μετά τη δημιουργία τους χωρίς να πληρώνουν τέλος.

Όπως συμβαίνει με πολλά που σχετίζονται με το X, δεν υπάρχουν προς το παρόν λεπτομέρειες σχετικά με το πότε θα εφαρμοστεί η πολιτική και τι τέλη μπορεί να χρειαστεί να πληρώσουν οι νέοι χρήστες. Φυσικά δεν είναι απίθανο να μην εφαρμοστεί και ποτέ.

Τον περασμένο Οκτώβριο, το X άρχισε να χρεώνει τους νέους μη επαληθευμένους χρήστες με 1 δολάριο τον χρόνο στη Νέα Ζηλανδία και τις Φιλιππίνες.

Οι νέοι δωρεάν χρήστες που εγγράφονταν στην πλατφόρμα από αυτές τις χώρες μπορούσαν να διαβάζουν τις αναρτήσεις, αλλά δεν μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν με αυτές. Για να δημοσιεύσουν περιεχόμενο, να κάνουν like, να αναδημοσιεύσουν, να απαντήσουν, να προσθέσουν σελιδοδείκτες και να παραθέσουν αναρτήσεις, έπρεπε να πληρώσουν τέλος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προ ημερών το X δήλωσε ότι η πλατφόρμα ξεκινά μια μεγάλη εκκαθάριση των λογαριασμών spam, προειδοποιώντας τους χρήστες ότι μπορεί να επηρεαστεί ο αριθμός των ακολούθων τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.