Χύθηκε υγρό πάνω στο laptop; – Πως μπορείτε να «σώσετε» την κατάσταση

Δείτε τι πρέπει να κάνετε

Χύθηκε υγρό πάνω στο laptop; – Πως μπορείτε να «σώσετε» την κατάσταση

Ένας μεγάλος φόβος όλων είναι να χυθεί κάποιο υγρό πάνω στο laptop μας.

Ωστόσο αν συμβεί αυτό, μην σας πιάσει απελπισία, διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε.

Αν χυθεί κάτι πάνω στο laptop σας, ο χρόνος είναι καταλύτης. Κλείστε το επιτόπου, βγάλτε το από την πρίζα, και αφαιρέστε τη μπαταρία.

Μόλις αφαιρέσετε ό,τι μπορείτε, βρείτε την πιο απορροφητική πετσέτα που έχετε και σκουπίστε ό,τι μπορείτε. Μετά ανοίξτε το όσο περισσότερο γίνεται, και γυρίστε το ανάποδα.

Ακόμα κι αν δεν το έχετε δοκιμάσει, σίγουρα θα έχετε ακούσει για την «Μονάδα Εντατικής Θεραπείας» κινητών, τη σακούλα με το ρύζι. Λόγω της απορροφητικότητας του ρυζιού, θεωρείται ότι μπορεί να βοηθήσει στην απομάκρυνση οποιουδήποτε υγρού από τις επιφάνειες των κινητών.

Οι απόψεις διίστανται ωστόσο για την επιτυχία αυτής της μεθόδου στα laptops. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα ήταν να αφήσετε το laptop σας να στεγνώσει, για όσο περισσότερες ώρες μπορείτε, ακόμα και με τη βοήθεια ανεμιστήρα.

Εάν το laptop σας καλύπτεται από σχετική εγγύηση, επικοινωνήστε αμέσως με την εταιρεία. ίσως με αυτόν τον τρόπο καταφέρετε να γλιτώσετε και τις σακούλες με το ρύζι, και το κόστος της επισκευής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.