ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

iPhone: Το νέο λογισμικό θα σας αναγνωρίζει ακόμη και… πίσω από τη μάσκα (βίντεο)

iPhone: Το νέο λογισμικό θα σας αναγνωρίζει ακόμη και… πίσω από τη μάσκα (βίντεο)

Το νέο λογισμικό σύστημα iOS, έρχεται για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα με την αναγνώριση προσώπου και αυτόματου ξεκλειδώματος κινητού τώρα που φοράμε προστατευτική μάσκα.

Η νέα έκδοση, iOS 13.5, που αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα αναγνωρίζει αυτόματα αν ο χρήστης φοράει προστατευτική μάσκα προσφέροντας αμέσως ένα σύστημα εύκολου ξεκλειδώματος με κωδικό ασφαλείας.

​Για συγκεκριμένα μοντέλα iPhone, μάλιστα, θα υπάρχει η επιλογή απλούστερου ξεκλειδώματος μέσω swipe up (θα περνάμε το δάχτυλό μας πάνω από την οθόνη).

Στο μεταξύ, να θυμίσουμε ότι η μαζική παραγωγή του iPhone 12 φαίνεται πως καθυστερεί κατά έναν μήνα λόγω της πανδημίας της COVID-19, σύμφωνα με την εφημερίδα «Wall Street Journal». Οπότε η παρουσίαση των νέων κινητών ίσως να μη γίνει τον Σεπτέμβριο, όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/_inside/status/1255554064454168576

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.