Αυτές είναι οι 6 εφαρμογές που θα πρέπει να έχετε στο κινητό σας

Αυτές είναι οι 6 εφαρμογές που θα πρέπει να έχετε στο κινητό σας

Άπαντες έχουν κατεβασμένες στο κινητό τους αρκετές εφαρμογές που δεν χρειάζονται ή δεν χρησιμοποιούν, όμως λόγω μνήμης δεν μπορούμε να αποκτήσουμε όσες θέλουμε.

Για καλύτερη ζωή, για σχεδιασμό φωτογραφιών, για βοηθήματα στις social αναρτήσεις μας, για χρηστικά θέματα αλλά και ενημέρωσης ή παιχνίδια, τα apps είναι εκεί για να μας φτιάχνουν την ημέρα.

Τα περισσότερα γυναικεία κινητά έχουν γεμίσει με applications και όχι άδικά. Για προχωρημένες ή αρχάριες, το play store και το apps store έχουν γεμίσει από εφαρμογές για οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς. Για να επεξεργαστείς τις φωτογραφίες σου, για να κάνεις δίαιτα, για να οργανώσεις την περίοδό σου…

Τα apps είναι πολλά! Εμείς εντοπίσαμε εκείνα που στο Queen Plus αγαπάμε πολύ και στα παρουσιάζουμε!

1.Vimage

Πρόκειται για την εφαρμογή που σου επιτρέπει να προσθέσεις κινούμενα στοιχεία στις φωτογραφίες σου. Εύχρηστο για όσες θέλουν να δημιουργήσουν μια πιο «ψαγμένη» δημοσίευση!

2.Keep Trainer

Αν το πάρεις απόφαση μπορείς να γυμναστείς μόνη σου και από το σπίτι! Με αυτή την νέα εφαρμογή για γυμναστική στο σπίτι, δεν υπάρχουν πια δικαιολογίες!

3.MasterClass

Θέλεις να πάρεις γνώση από τους καλύτερους στο είδος τους; Τώρα μπορείς! Το Master Class είναι μια εφαρμογή που προσφέρει μαθήματα μαγειρικής, υποκριτικής, τραγουδιού, σκηνοθεσίας, συγγραφής κ.α! Μαθήματα από τα «κορυφαία μυαλά του κόσμου» όπως υποστηρίζει όπως μαγειρικής από τον Γκόρντον Ράμσεϊ, κωμωδίας από τον Στιβ Μάρτιν, σκηνοθεσίας από την Τζόντι Φόστερ, ορθοφωνίας από την Κριστίνα Αγκιλέρα κ.α

4.Sift

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή shopping apps που σε βοηθά ν’ αξιοποιήσεις στο έπακρο τα χρήματά σου! Έξυπνο για όσες θέλουν να περιορίσουν έξυπνα το budget τους!

5. Drops και Duolingo

Αγαπάς τις ξένες γλώσσες αλλά δεν έχεις χρόνο (και χρήμα) για να μάθεις όσο το δυνατόν περισσότερες; Τα δύο apps είναι αυτά που ψάχνεις! Μέσω των εφαρμογών τους μπορείς να μάθεις έως και 32 νέες ξένες γλώσσες! Τέλειο;

6.TripWoman – Community of woman travelers

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αν είσαι λάτρης των ταξιδιών, αυτό το application είναι για εσένα! Δεν είναι απλώς μια εφαρμογή! Είναι ένα γυναικείο (αυστηρά) community ανταλλαγής απόψεων και εμπειριών για περιοχές και αξιοθέατα ανά τον κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.