ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Θα σας αφήσουν με το «στόμα ανοιχτό»: Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τον νυχτερινό ουρανό (φώτο)

Οι εικόνες απαθανατίζουν τα αστέρια που «στολίζουν» τον νυχτερινό ουρανό σε βιότοπους των ΗΠΑ

Θα σας αφήσουν με το «στόμα ανοιχτό»: Δείτε εντυπωσιακές εικόνες από τον νυχτερινό ουρανό (φώτο)

Ο Αμερικανός φωτογράφος Derek Culver, κατάφερε να τραβήξει αίστευτες λήψεις με τη βοήθεια της φωτογραφικής μηχανής του.

Ο 29χρονος από την πολιτεία της Ουάσιγκτον είχε υποστεί καρδιακή προσβολή που στη συνέχεια τον οδήγησε σε κατάθλιψη όμως φαίνεται ότι ανακάλυψε τη μεγάλη του «αγάπη», την αστροφωτογραφία.

Πήρε την κάμερά του και μια σκηνή και ξεκίνησε ένα οδικό ταξίδι δύο εβδομάδων για να κοιτάξει τα αστέρια σε εθνικά πάρκα, όπως το Yellowstone, το Grand Canyon, το Arches και το Zion – όπου και άρχισε να καταγράφει εικόνες του νυχτερινού ουρανού.

Το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό: photo photo photo

Χρησιμοποιώντας μεγάλη διάρκεια έκθεσης, οι εικόνες του Derek απαθανατίζουν τα αστέρια που «στολίζουν» τον νυχτερινό ουρανό σε μερικούς από τους πιο προστατευμένους βιότοπους των ΗΠΑ όπου η φωτορύπανση παρακολουθείται αυστηρά.

Οι φωτογραφίες του αποτυπώνουν το απίστευτο μέγεθος του «βαθιού διαστήματος», αναδεικνύοντας την ομορφιά των αστερισμών, όπως ο Ωρίωνας, ο Κύκνος και ο Γαλαξίας.

Η αστροφυσική είναι ένας κλάδος της διαστημικής επιστήμης που χρησιμοποιεί τους νόμους της φυσικής και της χημείας για να κατανοήσει καλύτερα το σύμπαν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αστροφωτογραφία συνδυάζει αστροφυσική και φωτογραφία και δίνει τη δυνατότητα σε έναν φωτογράφο να καταγράφει εικόνες του νυχτερινού ουρανού ή αντικειμένων του βαθέως διαστήματος, όπως ίχνη αστεριών, το φεγγάρι, ο Γαλαξίας ή άλλα ουράνια αντικείμενα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.