ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Twitter: Ενεργοποιείται αύριο η συνδρομητική υπηρεσία για την πιστοποίηση λογαριασμών

Οι χρήστες iOS θα πληρώσουν ακριβότερα τη συνδρομή στο Twitter Blue

Twitter: Ενεργοποιείται αύριο η συνδρομητική υπηρεσία για την πιστοποίηση λογαριασμών

Το Twitter ενεργοποιεί ξανά αύριο Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου, την ανανεωμένη έκδοση της συνδρομητικής υπηρεσίας Twitter Blue, με την οποία πιστοποιείται η επαλήθευση λογαριασμού.

Οι χρήστες iOS θα πληρώσουν ακριβότερα τη συνδρομή, όπως ενημέρωσε η Twitter Inc χθες Σάββατο.

Η ανανεωμένη υπηρεσία Twitter Blue θα επιτρέπει στους συνδρομητές να επεξεργάζονται αναρτήσεις τους στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, να ανεβάζουν βίντεο 1080p και να λαμβάνουν τη γνωστή σε όλους πλέον μπλε ένδειξη επαλήθευσης του λογαριασμού τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η διεύθυνση του Twitter δεν εξήγησε για ποιον λόγο οι χρήστες iOS θα χρεωθούν ακριβότερα από τους υπόλοιπους, αλλά υπήρξαν αναφορές στα μέσα ενημέρωσης ότι η εταιρεία αναζητούσε τρόπους για να αντισταθμίσει την προμήθεια που χρεώνει η Apple στο App Store της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.