ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Μαρία Μαγγίνα: Υποψηφιότητα με τη ΝΙΚΗ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Μία από τις πλέον ποιοτικές υποψηφιότητες του κόμματος ΝΙΚΗ ανακοινώθηκε με την επικοινωνιολόγο Μαρία Μαγγίνα

Μαρία Μαγγίνα: Υποψηφιότητα με τη ΝΙΚΗ στις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου

Λίγο περισσότερο από δύο μήνες μένουν πριν την ημερομηνία όπου εκατομμύρια Έλληνες θα καταλήξουν στις κάλπες για να επιλέξουν τους αντιπροσώπους τους που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα στην Ευρωβουλή, με τα πολιτικά κόμματα συμπληρώνουν σταδιακά τις λίστες με τα 42 ονόματα που θα απαρτίσουν τα ψηφοδέλτιά τους.

Η ΝΙΚΗ έδωσε σήμερα στην δημοσιότητα 5 ακόμα νέα πρόσωπα φθάνοντας ήδη τα 27.

Μία από αυτές τις ποιοτικές υποψηφιότητες νέων ανθρώπων – η οποία ανακοινώθηκε σήμερα – είναι και η επικοινωνιολόγος Μαρία Μαγγίνα.

Η γνωστή Κηφισιώτισσα με σύνθημα της «Πίστη για την Νίκη» αποφάσισε να συστρατευθεί στον αγώνα της ΝΙΚΗΣ.

Ποια είναι η Μαρία Μαγγίνα

Η Μαρία Μαγγίνα γεννήθηκε το 1972 στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Κηφισιά.

Σπούδασε Marketing Management (BSc ULV California, USA) και συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA ULV California, USA). Παράλληλα σπούδασε Υποκριτική και Σκηνοθεσία.

Έχει εργαστεί επί σειρά ετών ως στρατηγική αναλύτρια, διευθύντρια Επικοινωνίας & Marketing σε εμπορικές και διαφημιστικές εταιρείες με παράλληλη δραστηριοποίηση στον χώρο της εστίασης.

Διετέλεσε ιδρυτικό μέλος του θεατρικού σχήματος «Συν Κάτι – σύνολο τέχνης» καθώς και της διαφημιστικής εταιρείας Chi advertising s.a.

Το 2017 συν-ίδρυσε την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Bateau Lavoir» με στόχο να αποτελέσει έναν πολυλειτουργικό πυρήνα παιδείας και πολιτισμού, επιδιώκοντας την αναβίωση, διατήρηση και διάδοση κάθε μορφής πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας ενεργώντας μέσα σε ένα δυναμικό διαπολιτισμικό πλαίσιο.

Όραμά της είναι να εμπνεύσει και να αναδείξει, μέσω αλτρουιστικών δράσεων που βασίζονται στην αγάπη, τον σεβασμό και την αλληλεγγύη, πώς ο πολιτισμός συμβάλλει σημαντικά στην προώθηση της κοινωνικής συνοχής, την ενίσχυση της ταυτότητας και την ανάπτυξη της κριτικής σκέψης.

Παράλληλα, προσφέρει κοινωνικό έργο διοργανώνοντας και επιμελώντας δράσεις αλληλεγγύης προς ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.