ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Θέλεις Ζωή και στην Ευρωβουλή;»: Η Πλεύση Ελευθερίας παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της

Υπό τους ήχους τραγουδιού της Τζώρτζια Κεφαλά

«Θέλεις Ζωή και στην Ευρωβουλή;»: Η Πλεύση Ελευθερίας παρουσιάζει σήμερα τους υποψήφιους ευρωβουλευτές της

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου πρόκειται να παρουσιάσει επίσημα το ευρωψηφοδέλτιο της Πλεύσης Ελευθερίας σήμερα Τρίτη (23.4.2024) σε ειδική εκδήλωση.

Μάλιστα, στο βίντεο πρόσκλησης για το Ευρωψηφοδέλτιο παρουσιάζονται αποσπάσματα από τις ομιλίες της Ζωής Κωνσταντοπούλου και των υπόλοιπων βουλευτών της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή, ενώ στη συνέχεια ακούγεται τραγούδι με τη φωνή της Τζώρτζια Κεφαλά, επίσης βουλευτή του κόμματος.

Με το σύνθημα «θέλεις Ζωή και στην Ευρωβουλή;» ξεκινά η ανάρτηση στα social media και σημειώνει: «Η Πλεύση Ελευθερίας μπήκε στη Βουλή πριν από 10 μήνες, με την υπόσχεση να δώσει ζωή στη Βουλή και να είναι η φωνή των πολιτών μέσα στο Κοινοβούλιο».

«Σε όλο αυτό το διάστημα, η Πρόεδρος, οι Βουλευτές και τα μέλη της Πλεύσης Ελευθερίας εργάζονται άοκνα, με καθημερινή παρουσία μέσα στη #Βουλή και μέσα στην κοινωνία, συγκροτώντας την πραγματική Αντιπολίτευση, την αντιπολίτευση υπεράσπισης των πολιτών, που φέρνει τα προβλήματα των ανθρώπων στην πρώτη γραμμή της συζήτησης και προσκαλεί σταθερά τους πολίτες μέσα στη Βουλή» συνεχίζει.

«Με την ίδια αποφασιστικότητα, με το βλέμμα στις #Ευρωεκλογές η #Πλεύση_Ελευθερίας παρουσιάζει την Τρίτη 23 Απριλίου στις 7μμ το Ευρωψηφοδέλτιό της με το σύνθημα: “Θέλεις Ζωή και στην Ευρωβουλή;”».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η παρουσίαση θα γίνει στο VOILA στην οδό Αβησσυνίας 3.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.