Έτσι θα κάνετε το μακιγιάζ σας να αντέχει στη ζέστη – Συμβουλές για τέλειο αποτέλεσμα

Έτσι θα κάνετε το μακιγιάζ σας να αντέχει στη ζέστη – Συμβουλές για τέλειο αποτέλεσμα

Όσο η θερμοκρασία είναι στα ύψη, τόσο λιγότερα makeup προϊόντα θέλουμε να εφαρμόζουμε στο πρόσωπό μας. Εάν θέλετε, λοιπόν, να το κάνετε να διαρκέσει όλη μέρα πάρα την αφόρητη ζέστη, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και αποκτήστε flawless skin όσο ψηλά κι αν έχει φτάσει ο υδράργυρος. Έτσι, η μόνη γυαλάδα που θα έχετε πάνω σας θα είναι από το highlighter και όχι από τον ιδρώτα.

Λεπτόρρευστο, απαλό foundation, ελάχιστη ποσότητα από κρεμώδη και υγρών προϊόντα, καθώς υπάρχει περίπτωση να «τρέξουν» είναι μερικά από τα tips που ακολουθούμε τους καλοκαιρινούς μήνες, ιδιαίτερα τις ημέρες που η θερμοκρασία είναι στα ύψη.

Επιπλέον, μπορούμε να προετοιμάσουμε την επιδερμίδα μας και να τη θωρακίσουμε από την περίσσια λιπαρότητα που μπορεί να παραχθεί λόγω της ζέστης με ένα primer, το οποίο δίνει στο πρόσωπο ματ όψη.

Τα smashbox διαθέτουν τεράστια ποικιλία primer, τα οποία μπορούν να χαρίσουν στην επιδερμίδα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Τα εφαρμόζουμε πάντα σε καθαρό πρόσωπο, πριν το μακιγιάζ (με τα primer μπορούμε να παραλείψουμε την ενυδατική:

https://www.instagram.com/p/CPGmHrss4_y/?utm_source=ig_embed

Το face mist, το οποίο καλό είναι να έχουμε πάντα μαζί μας, προσφέρει ένα boost δροσιάς, ενυδατώνει σε βάθος και κάνει ένα mini pause στην παραγωγή λιπαρότητας. Το κρατάμε, λοιπόν, στην τσάντα μας και ψεκάζουμε το πρόσωπό μας αν αισθανθούμε δυσφορία λόγω ζέστης.

To fix plus της MAC είναι ένα προϊόν που μπορούμε να ψεκάζουμε πριν, κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το μακιγιάζ, όταν θέλουμε ένα extra boost ενυδάτωσης και δροσιάς:

https://www.instagram.com/p/CQ24dCsNiyy/?utm_source=ig_embed

Σημαντική λεπτομέρεια, μετά τον ψεκασμό δεν τρίβουμε το πρόσωπο μας, αφήνουμε το face mist να απορροφηθεί εντελώς και, αν, χρειαστεί ταμπονάρουμε με ένα χαρτομάντηλο.

Τέλος, προτιμάμε matte προϊόντα μακιγιάζ που σφραγίζουν τη λιπαρότητα.

Αποφεύγουμε τα υγρά, αυτά που περιέχουν λάμψεις και γυαλάδες, καθώς λόγω λιπαρότητας, ίσως η επιδερμίδα μας να γυαλίζει περισσότερο από αυτό που θέλουμε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.