Η διάσημη σύμβουλος οργάνωσης, Marie Kondo, αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα που χρειάζεται ένα γραφείο για να φαίνεται προσεγμένο.

Για όσες εργαζόμαστε από το σπίτι, ένα τακτοποιημένο γραφείο μάς βοηθά πάντα να παραμένουμε συγκεντρωμένες και να έχουμε περισσότερη έμπευση. Για να το πετύχεις αυτό, η Marie Kondo προτείνει μία και μοναδική λύση: τη μέθοδο tech kit.

Τι είναι αυτό; Η αποθήκευση των αντικειμένων τεχνολογίας που έχεις πάνω στο γραφείο σου, σε ειδικές θήκες.

Σίγουρα, δε μας ενθουσιάζει με τον ίδιο τρόπο που θα μπορούσαν να κάνουν τα σημειωματάρια με γκλίτερ και οι πολύχρωμοι φάκελοι, ωστόσο καμιά φορά το πρακτικό είναι πιο σημαντικό από το όμορφο, ειδικά όταν πρόκειται για το έπιπλο της εργασίας μας.

Η μέθοδος tech kit είναι σωτήρια για όλες εμάς που χάνουμε συνεχώς τους φορτιστές του laptop μας και πραγματικά, τα αντικείμενα αποθήκευσης είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε στη ζωή μας.

Σύμφωνα με τη Marie Kondo, αν θέλεις να πυροδοτήσεις την έμπνευση και την ευχαρίστησή σου όσο εργάζεσαι από το γραφείο του σπιτιού σου, θα πρέπει να προμηθευτείς μία θήκη όπου εκεί θα αποθηκεύσεις όλα τα καλώδια, τα ακουστικά και τους φορτιστές σου.

Τι πρέπει να κάνεις, λοιπόν, αν θέλεις να βάλεις μία τάξη στο γραφείο σου; Να αγοράσεις το συντομότερο δυνατό μία θήκη με πολλές θηλιές και να συγκεντρώσεις όλα τα αντικείμενα τεχνολογίας σε ένα μέρος!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!