ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Αυτή η… «σπείρα» έστησε ολόκληρο σχέδιο για την «απελευθέρωση» του μικρότερου της μέλους (φωτό, βίντεο)

Αυτή η… «σπείρα» έστησε ολόκληρο σχέδιο για την «απελευθέρωση» του μικρότερου της μέλους (φωτό, βίντεο)

Ένα βίντεο δείχνει δύο αξιολάτρευτα μικρά αδέρφια, τα οποία έστησαν ένα ολόκληρο σχέδιο ώστε να «απελευθερωθεί» ο μικρός της «συμμορίας» από την κούνια του.

Το βίντεο το κατέγραψε η κάμερα που είχαν τοποθετήσει οι γονείς τους στο δωμάτιο και ήδη κάνει το γύρο του διαδικτύου, κάνοντας τους δύο μπόμπιρες viral.

Ο μεγάλος από τα δύο αδέρφια έφερε ένα μικρό καρεκλάκι, το τοποθέτησε μέσα στην κούνια, μπήκε μέσα βοηθώντας τον αδερφό του να το τοποθετήσουν στη σωστή θέση και μετά βγήκε έξω για να ολοκληρωθεί το τελευταίο κομμάτι του σχεδίου.

Ο μικρός πιτσιρίκος που ήθελε την ελευθερία του ανέβηκε στο καρεκλάκι πήδηξε τα κάγκελα της κούνιας και, όπως έβγαινε, έπεσε στην αγκαλιά του αδερφού του που ήταν εκεί για να τον κατεβάσει με ασφάλεια. Το φανταστικό βίντεο δείχνει όλη τη διαδικασία της δραπέτευσης του μικρού καθώς και την «επίδειξη» που έκανε ο «εγκέφαλος» της απόδρασης στον λιλιπούτειο αδερφό του για το πώς θα σκαρφαλώσει ώστε να βγει από το κρεβατάκι του.

Τα δύο αδέρφια έκαναν μία αγκαλιά και πανευτυχή έτρεξαν πιθανώς προς τα παιχνίδια τους.

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.