ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Βραδινά φορέματα για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε βράδυ

Το να βρείτε το κατάλληλο βραδινό φόρεμα μπορεί να σας αγχώνει, παρόλα αυτά αποτελεί μία αναγκαιότητα

Βραδινά φορέματα για εντυπωσιακές εμφανίσεις κάθε βράδυ

Tα βραδινά φορέματα είναι από τα αγαπημένα κομμάτια κάθε γυναίκας. Ανάλογα με την περίσταση, μπορεί να φορεθούν από επίσημες έως πολύ casual περιστάσεις.

Για μία βραδινή έξοδο με την παρέα σας, ένα πάρτι ή μία οικογενειακή γιορτή, ντύνουν όμορφα το σώμα σας και αναδεικνύουν τα δυνατά σας χαρακτηριστικά.

Τα βραδινά φορέματα, όπως το κοκτέιλ, το μάξι ή το μικρό μαύρο φόρεμα, αναδεικνύουν την κομψότητα και την θηλυκότητά σας και σας επιτρέπουν να εκφράσετε το προσωπικό σας στυλ.

Σήμερα, στην αγορά υπάρχει πληθώρα επιλογών σε βραδινά φορέματα, χάρη στην απεριόριστη ποικιλία προϊόντων από τον χώρο της μόδας. Το να βρείτε το κατάλληλο βραδινό φόρεμα μπορεί να σας αγχώνει, παρόλα αυτά αποτελεί μία αναγκαιότητα. Γι’ αυτό, ακολουθήστε τις συμβουλές μας και φροντίστε να το διασκεδάσετε.

Πώς να επιλέξτε βραδινά φορέματα

Η βραδινή σας εμφάνιση ξεκινά από την επιλογή του σωστού φορέματος. Είτε ντύνεστε για μία βραδινή έξοδο, γάμο ή κοκτέιλ πάρτι, θέλετε να βρείτε ένα φόρεμα που θα δείχνει τέλειο πάνω σας. Όταν αγοράζετε βραδινα φορεματα, είναι καλό να προσέξετε τα εξής:

  • Επιλέξτε φορέματα που είναι άνετα και κολακεύουν το σώμα σας. Προτιμήστε βραδινα φορεματα από ελαφριά και διαπνέοντα υφάσματα, ώστε να σας παρέχουν ελευθερία κινήσεων και να σας επιτρέπουν να αισθάνεστε άνετα, ενώ παράλληλα σας δείχνουν κομψή.
  • Επιλέξετε το κατάλληλο φόρεμα με βάση τον σωματότυπό σας. Αυτό θα εξασφαλίσει την τέλεια εφαρμογή πάνω σας. Ένα wrap dress, ένα shirt dress ή ένα φόρεμα σε γραμμή Α είναι υπέροχες επιλογές, καθώς μπορούν να φορεθούν σε διαφορετικές περιστάσεις. Σε κάθε περίπτωση, έχετε υπ’όψιν σας ότι δεν ταιριάζουν όλα τα βραδινα φορεματα σε όλους τους σωματότυπους.
  • Λάβετε υπόψη την εποχή και το κλίμα. Επιλέξτε υφάσματα όπως το σατέν για επίσημες εκδηλώσεις ή υλικά που αναπνέουν για τα καλοκαιρινά πάρτι.
  • Επιλέξτε μονόχρωμα ή κλασικά prints που μπορούν εύκολα να προσαρμόζονται σε διάφορες περιστάσεις. Προτιμήστε ένα χρώμα που να συμπληρώνει τον τόνο της επιδερμίδας σας και να ταιριάζει στη διάθεση του πάρτι. Το μαύρο, το γκρι, το λευκό και το κόκκινο μπορούν να συνδυαστούν καλά με οποιονδήποτε τόνο δέρματος. Επίσης, όταν επιλέγετε ένα πιο φωτεινό ή πιο σκούρο χρώμα είναι απαραίτητο να λαμβάνετε υπ’όψιν την εποχή. Τα ανοιχτόχρωμα φορέματα συνήθως ταιριάζουν τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες, ενώ οι πιο σκούρες αποχρώσεις συνηθίζονται περισσότερο τον χειμώνα.
  • Είναι σημαντικό να έχτε κατά νου τι σας αρέσει, τι δεν σας αρέσει και να επιλέξτε ανάλογα με την περίσταση.

Με τι να συνδυάσετε τα βραδινα φορεματα

  • Αξεσουάρ

Τα αξεσουάρ μπορούν να ολοκληρώσουν την εμφάνισή σας. Μπορείτε να συνδυάσετε τα βραδινά φορέματα σας με διάφορα αξεσουάρ, όπως κοσμήματα, ζώνες και τσάντες για να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας και παράλληλα να αναδείξετε το προσωπικό σας στυλ.

Για τις βραδινές σας εμφανίσεις, προσθέστε statement κομμάτια όπως τολμηρά σκουλαρίκια, μεγάλα κολιέ και κομψά clutch, που θα αναδείξουν την εμφάνισή σας. Θυμηθείτε, τα σωστά αξεσουάρ μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ντύσιμό σας. Ένα απλό φόρεμα μπορεί να συνδυαστεί με statement κοσμήματα και γόβες για μια επίσημη εκδήλωση ή να φορεθεί με μια casual τσάντα για μια πιο χαλαρή εκδήλωση.

  • Παπούτσια

Τα παπούτσια μπορούν να αναδείξουν ή να αποδομήσουν την εμφάνισή σας. Οι ψηλοτάκουνες γόβες ή τα πέδιλα, ανάλογα με την εποχή, θα προσθέσουν μία πινελιά κομψότητας στο φόρεμά σας. Για λιγότερο επίσημα πάρτι στο γραφείο ή πιο casual βραδιές, σετάρετε το φόρεμά σας με ένα ζευγάρι μποτάκια, με ή χωρίς τακούνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τίποτα δεν κάνει μία γυναίκα να νιώθει πιο όμορφα από ένα βραδινό φόρεμα. Αν οι προσκλήσεις για πάρτι γενεθλίων, γάμους ή γιορτές αρχίζουν να καταφθάνουν, μην περιμένετε άλλο, ξεκινήστε να ψάχνετε για βραδινά φορέματα σήμερα! Είτε χρειάζεστε το κλασικό μικρό μαύρο φόρεμα είτε ένα εντυπωσιακό μακρύ φόρεμα, εκεί έξω υπάρχει το κατάλληλο μόνο για εσάς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.