Είναι αγόρι ή κορίτσι;- Τρόποι για να ανακαλύψεις το φύλο του μωρού σου

Είναι αγόρι ή κορίτσι;- Τρόποι για να ανακαλύψεις το φύλο του μωρού σου

Υπάρχουν οι γονείς εκείνοι που θέλουν να μάθουν το φύλο τη μέρα της γέννησης του, υπάρχουν και εκείνοι που περιμένουν καρτερικά μέχρι να «μιλήσει» ο υπέρηχος, υπάρχουν, όμως, και οι ανυπόμονοι γονείς.

Ψηλά ή χαμηλά η κοιλιά;
Οι γιαγιάδες τα χρόνια τα παλιά, τότε που η επιστήμη δεν είχε προχωρήσει, καταλάβαιναν το φύλο από την κοιλιά της εγκύου. Αν είναι ψηλά θα κάνεις κορίτσι, αν είναι χαμηλά, τότε έχεις αγοράκι. Βέβαια, αυτό το καταλαβαίνεις σε μεγαλύτερους μήνες, που προφανώς ήδη ξέρεις το φύλο.

Ψαλίδι ή μαχαίρι;
Άλλο ένα κόλπο των γιαγιάδων για να ανακαλύψουν το φύλο. Έβαζαν κάτω από ένα μαξιλάρι ένα μαχαίρι και κάτω από ένα άλλο, ένα μαχαίρι. Μετά φώναζαν την έγκυο, που δεν είχε ιδέα και της έλεγαν να καθίσει σε ένα από τα δύο μαξιλάρια. Αν καθόταν σε αυτό με το ψαλίδι, είχε κόρη, αν καθόταν σε αυτό με το μαχαίρι, είχε γιο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι χτύποι της καρδιάς
Στο επόμενο ραντεβού, ζήτα από το γυναικολόγο να σου πει πόσοι είναι οι χτύποι της καρδιάς του εμβρύου. Ο «θρύλος» λέει πώς αν είναι περισσότεροι από 140 το λεπτό είναι κοριτσάκι, αν είναι λιγότεροι από 140, αγοράκι.

Γλυκό ή αλμυρό;
Στην εγκυμοσύνη σου τι λαχταράς περισσότερο; Γλυκές γεύσεις ή αλμυρές; Αν θέλεις να τρως συνέχεια γλυκά, έχεις κοριτσάκι. Αν προτιμάς τις αλμυρές γεύσεις, τότε θα γεννήσεις αγοράκι

Πώς μοιάζει η όψη σου;
Μοιάζεις κουρασμένη στην όψη; Σου λένε κι εσένα το κλασικό «Σου έχει πάρει την ομορφιά. Κορίτσι θα κάνεις». Βλέπεις, υπάρχει αυτή η θεωρία που θέλει τα κορίτσια να «κλέβουν» την ομορφιά της μαμάς στη διάρκεια της εγκυμοσύνης.

Άσε το δαχτυλίδι να «μιλήσει»
Το κόλπο αυτό το κάνουν έγκυες και μη, παντρεμένες και ανύπαντρες. Παίρνουν μία λεπτή κλωστή και περνάνε σε αυτήν ένα δαχτυλίδι. Και αρχίζουν να το κουνάνε τρεις φορές μπροστά από την κοιλιά. Αν το δαχτυλίδι κάνει κύκλους, τότε θα αποκτήσεις γιο. Αν πηγαίνει αριστερά – δεξιά θα κάνεις κοριτσάκι!

Έχεις πρωινές ναυτίες;
Μία άλλη θεωρία, που σε πολλές περιπτώσεις έχει επιβεβαιωθεί, σε άλλες όχι – να τα λέμε και αυτά – κρύβεται πίσω από τις πρωινές ναυτίες. Αν, λοιπόν, υποφέρεις από ναυτίες και εμετούς, έχεις κοριτσάκι. Αν δεν έχεις τίποτε από τα παραπάνω, είναι αγόρι

Πού έχουν «καθίσει» τα κιλά;
Έχεις πάρει κιλά στη μέση και στη λεκάνη; Θα αποκτήσεις αγόρι. Αν, όμως, τα έχεις πάρει στην κοιλιά και στο στήθος, είναι κοριτσάκι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.