ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Συμφωνούμε με τον «γίγαντα» Βαγγέλη: Αλλά να πάνε πρώτα τα παιδιά του στην πρώτη γραμμή!

7 σημεία του γυναικείου σώματος που λατρεύουν οι άντρες

Αυτές οι περιοχές του γυναικείου σώματος... τρελαίνουν τους άντρες

7 σημεία του γυναικείου σώματος που λατρεύουν οι άντρες

Πόσες γυναίκες έχουν ταλαιπωρηθεί με δίαιτες, εξαντλητική άσκηση, ασφυκτικούς κορσέδες, ακόμα και πλαστικές επεμβάσεις στην προσπάθειά μας να ανταποκριθούν στο πρότυπο του «τέλειου σώματος», όπως τουλάχιστον το έχουν στο μυαλό τους;

Αν όμως βασικό ζητούμενό μας είναι να είμαστε ελκυστικές στους άντρες, είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι πολλές φορές τούς γοητεύουν κάποια σημεία που δεν έχουν και τόση σχέση με τα κιλά που δείχνει η ζυγαριά μας.

Όπως τα παρακάτω:

Τα μαλλιά: Ειδικά όταν είναι φρεσκολουσμένα, ευωδιάζουν καθαριότητα και είναι απαλά στην υφή.

Τα μάτια: Δεν υπάρχει τίποτα πιο σέξι από ένα σταθερό βλέμμα, ιδιαίτερα όταν εκπέμπει λάμψη, ερωτική επιθυμία και ευφυΐα.

Η επιδερμίδα: Όταν είναι απαλή, η απολαυστικότερη αίσθηση είναι να ακουμπάει στο γυμνό δέρμα του άντρα.

Η κλείδα και η καμπύλη του λαιμού: Υπάρχει κάτι στην κλείδα που την κάνει ακαταμάχητη για τους άντρες. Ίσως είναι το φυσικό βαθούλωμά της, που τους προσκαλεί να βυθίσουν το πρόσωπό τους και να απολαύσουν το άρωμά μας ή να μας δώσουν ένα τρυφερό φιλί.

Ο αφαλός: Γιατί προσελκύει τόσο πολύ την προσοχή τους; Ίσως επειδή, λόγω της κατασκευής του, προσφέρεται για ένα αισθησιακό φιλί. Γι’ αυτό, προσοχή στην υγιεινή της περιοχής.

Οι καμπύλες: Οι στρογγυλοί γλουτοί μας, οι ώμοι μας, ό,τι προσφέρεται για χάδι και δίνει πλαστικότητα στο σώμα μας ίσως εμείς το έχουμε υποτιμήσει αλλά οι άντρες το λατρεύουν – ακόμα και αν δεν μας το λένε ξεκάθαρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το στήθος: Θα μπορούσε να είναι στην κατηγορία με τις καμπύλες, αλλά αποτελεί από μόνο του ένα τεράστιο σύμβολο θηλυκότητας και αισθησιασμού. Είτε χωράει άνετα μέσα σε μια αντρική παλάμη είτε εκείνη μπορεί να αγγίξει μόνο ένα μικρό μέρος του, γίνεται πάντα αντικείμενο θαυμασμού και απόλαυσης από τον παρτενέρ μας. (Και, μετά το σεξ, μαξιλάρι.)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.