Tip για την αυριανή εορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Πέντε φράσεις που θα σε κάνουν «η μια και μοναδική του»!

Tip για την αυριανή εορτή του Αγίου Βαλεντίνου: Πέντε φράσεις που θα σε κάνουν «η μια και μοναδική του»!

Oι άντρες λατρεύουν τα κοπλιμέντα. Θέλουν εκτός από το να αισθάνονται ότι σας αρέσουν, να το ακούν κιόλας. Θέλουν να μάθουν από τα χείλη σας πόσο καλοί είναι σε κάτι, πόσο ωραίοι είναι εκείνη την ημέρα, πόσο σωστά χειρίζονται κάποια κατάσταση.

Αυτές οι πέντε φράσεις θα τον κάνουν βαθιά ευτυχισμένο και πραγματικά ερωτευμένο μαζί σου.

«Είσαι πολύ ωραίος με αυτό το κοστούμι»

Έχεις την εντύπωση πως μόνο εσύ ανησυχείς για το αν είσαι όμορφη ή για το αν σου ταιριάζει αυτό που φοράς; Κάνεις λάθος. Απλώς, εσύ ρωτάς, ενώ εκείνος συνήθως όχι. Όταν όμως το λες και το συνοδεύεις με ένα νεύμα σου, τότε πίστεψέ με νιώθει ο ωραιότερος άντρας του κόσμου.

«Ταιριάζεις άψογα μέσα μου»

Σημασία δεν έχει να τον επιβεβαιώσεις όσον αφορά απλά το μέγεθός του και το μόριό του γενικά, σημασία έχει να τον κάνει να νιώσει υπέροχα για το πως αισθάνεσαι εσύ η ίδια συγκεκριμένα όταν εκείνος κάνει sex μαζί σου. Εσένα ικανοποιεί και πρέπει να του εξηγήσεις πως το κάνει υπέροχα. Αποθέωσέ τον.

«Κάθε γυναίκα θα ήθελε να είσαι δικός της»

Και τόνισε ότι είσαι πολύ τυχερή που τον έχεις. Και ξέρεις κάτι; Μη ντρέπεσαι, ούτε να φοβάσαι αν θα το πεις. Δε θα τον χάσεις, ούτε θα πάρουν τα μυαλά του αέρα. Ίσα ίσα, θα τον κολακεύσεις και θα τον κάνεις να νιώσει πως είσαι μια γυναίκα ανώτερη που καμαρώνει για αυτόν που έχει δίπλα της.

«Έχεις δίκιο. Σε θαυμάζω»

Και εδώ φρόντισε να μην λες ψέμματα. Γιατί το καλύτερο αφροδισιακό για μια γυναίκα είναι όντως να θαυμάζει τον άντρα της. Άλλωστε τι πιο εγκεφαλικό από το να μπορεί ένας άντρας να σε κάνει να τον ποθείς μόνο και μόνο για αυτό που είναι απέναντι στους άλλους;

«Xρειάζομαι τη βοήθειά σου»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άντρες υπάρχουν για να λύνουν προβλήματα. Και πιστέψτε με, τους αρέσει, ειδικά αν σας αγαπούν. Γιατί αν δεν σας αγαπούν τότε ναι, θα βαρεθούν ίσως. Όμως αν σας αγαπούν τότε θα νιώσουν χρήσιμοι, σημαντικοί και θα τονώσεις τον ανδρισμό του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.