ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Τί ερωτεύονται τελικά οι άντρες στις γυναίκες

Τί ερωτεύονται τελικά οι άντρες στις γυναίκες

Ενώ κάποιοι άντρες δεν προτιμούν να κάνουν σχέσεις με δυναμικές γυναίκες, οι επιτυχημένοι άντρες θέλουν δίπλα τους έξυπνες γυναίκες με δυναμική προσωπικότητα! Τα χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες, στην εποχή μας φαίνεται πως είναι διαφορετικά από παλιότερες εποχές και σύμφωνα με την ψυχολογία η έλξη δεν έχει να κάνει μόνο με τα αντίθετα!

Πλέον σύμφωνα με την συγγραφέα Kristen Houghton η κοινωνία μας δεν έχει ως δεδομένο τις «συζύγους τρόπαια» αλλά το Α θηλυκό, την γυναίκα που έχει προσωπικότητα και υψηλούς στόχους. Στο lifestyle αυτό το βλέπουμε συνέχεια με power couples όπως είναι το ζεύγος Clooney και η Beyonce με τον Jay-Z κ.α.

Σύμφωνα με έρευνες το υψηλό στάτους μίας γυναίκας και ο δυναμισμός της θεωρούνται πολύ ελκυστικά χαρακτηριστικά από τους άντρες. Αυτό σημαίνει πως η καριέρα και η επιτυχία είναι το ίδιο ελκυστικά και στους άντρες όπως και στις γυναίκες!

Ο δεσμός με μία γυναίκα που έχει τα χαρακτηριστικά που θα δεις παρακάτω, κάνει τον σύντροφο της να αισθάνεται πιο επιτυχημένος και πλήρης! Τρανταχτό παράδειγμα είναι ο πολυεκατομμυριούχος Bill Gates και η σύζυγος του Melinda! Η Μελίντα σύμφωνα με το Forbes είναι στην τρίτη θέση των πιο δυνατών γυναικών του κόσμου!

Ποια γυναικεία χαρακτηριστικά ερωτεύονται οι άντρες!

Η ανεξάρτητη γυναίκα

Οι δυνατές γυναίκες έχουν τις δικές τους φιλοδοξίες και ενδιαφέροντα αλλά και άλλες προτεραιότητες πέρα από την σχέση τους! Καταλαβαίνουν πότε ο σύντροφος τους πρέπει να δουλέψει παραπάνω ή να περάσει χρόνο με τους φίλους του. Αυτός ο τύπος γυναίκας δεν έχει την ανάγκη να συνοδεύεται παντού από τον σύντροφο της. Η ανεξαρτησία μίας γυναίκας κρατά ζωντανό το ενδιαφέρον των αντρών!

Η έξυπνη γυναίκα

Έρευνες έχουν δείξει πως τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες ελκόμαστε από ανθρώπους που φαίνεται να έχουν παρόμοια νοημοσύνη και χιούμορ! Φαίνεται λοιπόν πως οι πιο έξυπνοι άντρες έλκονται από έξυπνες γυναίκες.

Το χάρισμα της επικοινωνίας

Το χάρισμα της επικοινωνίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες! Οι πιο επικοινωνιακές γυναίκες ξέρουν τι θέλουν να πουν και πως θα το πουν! Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που οι άντρες σέβονται και εκτιμούν σε μία σχέση!

Η οργανωμένη γυναίκα

Οι πιο επιτυχημένες γυναίκες συνήθως είναι πολύ οργανωμένες όσον αφορά την ικανότητα να ολοκληρώνουν τους στόχους τους! Το ίδιο κάνουν και στις σχέσεις τους! Μία οργανωμένη γυναίκα έλκει σαν μαγνήτης τους πιο έξυπνους άντρες! Τα χαρακτηριστικά γυναικών που ερωτεύονται οι άντρες είναι αυτά που ξέρουν πως θα τους βοηθήσουν να εξελιχθούν και οι ίδιοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.