ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Αυτό είναι το χρώμα των νυχιών που δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες μετά τα 50

Μειώστε την ένταση στα σκούρα νύχια

Αυτό είναι το χρώμα των νυχιών που δεν πρέπει να κάνουν οι γυναίκες μετά τα 50

Δώστε νεανική πινελιά στο μανικιούρ σας και με ένα μόνο εύκολο βήμα, αποκτήστε το χρώμα των νυχιών που χρειάζεται κάθε γυναίκα μετά τα 50 της.

Υπάρχει μια προσαρμογή στο χρώμα των νυχιών, που κάθε γυναίκα πρέπει να κάνει αφού κλείσει τα 50.

Μειώστε την ένταση στα σκούρα νύχια, βάλτε γυαλιστικό και επιλέξτε κάτι που ενισχύει τον τόνο του δέρματός σας. Εάν νιώθετε ότι τα χέρια και τα νύχια σας θα μπορούσαν να σας κάνουν να φαίνεστε μεγαλύτερη, σκεφτείτε να ανταλλάξετε αυτή τη vampy μοβ ή jet black απόχρωση νυχιών για μια υπέροχη νέα απόχρωση στο άλλο άκρο του φάσματος.

Σημάδια γήρανσης

Τα χέρια είναι ο καθρέφτης της ηλικίας μας. Καθώς μεγαλώνουμε, το δέρμα αρχίζει να γίνεται πιο λεπτό, κάνοντας τις φλέβες μας πιο εμφανείς. Εν τω μεταξύ, η συνεχής έκθεση στον ήλιο επιταχύνει την ανάπτυξη ρυτίδων και κηλίδων από τον ήλιο.

Επιλέγοντας το σωστό χρώμα στα νύχια μετά τα 50

Τα σκούρα βερνίκια , ιδιαίτερα τα έντονα μαύρα, διατρέχουν τον κίνδυνο να κάνουν τα ώριμα χέρια να φαίνονται λιγότερο νεανικά, ειδικά όταν πρόκειται για αποχρώσεις ψυχρού τόνου, όπως το βαθύ navy, το μπλε κόκκινο και το μοβ του κρασιού. Αυτά ενισχύουν τυχόν θαμπάδα του δέρματος ή τις κηλίδες που προκαλούνται από τον ήλιο.

Όσο μεγαλώνετε, τόσο περισσότερο θέλετε να εστιάσετε σε κολακευτικές αποχρώσεις νυχιών που επαναφέρουν μια νεανική λάμψη στο μάνι σας και φωτίζουν το δέρμα.

Σκεφτείτε εμβληματικά nude, όπως το χρώμα που έχουν τα παπούτσια μπαλέτου, έντονα κόκκινα χρώματα, ή μοντέρνες ουδέτερες αποχρώσεις όπως τερακότα.

Για διακριτικά, διαχρονικά νύχια, τα καθαρά βερνίκια δεν απογοητεύουν ποτέ. Και τα μαργαριταρένια νύχια είναι ένα από τα παλιά ουδέτερα αγαπημένα που έχουν ανακαλυφθεί ως το Glazed-Donut Manicure.

Φροντίζοντας τα χέρια σας

Ξεκινήστε να προστατεύετε τα χέρια σας σε καθημερινή βάση.

Ενώ συχνά συγκεντρωνόμαστε στο λαιμό και το πρόσωπό μας, τα χέρια μας εργάζονται σκληρά και αξίζουν λίγο φροντίδα για να κρατήσουν μακριά τα σημάδια γήρανσης.

Για την καθημερινή σας ρουτίνα περιποίησης χεριών , μπορείτε να αγοράσετε κρέμες χεριών με αντιγηραντικά συστατικά όπως ρετινόλη, αλλά και κάθε ενυδατική κρέμα θα βοηθήσει.

Σύμφωνα με το southernliving.com, μην ξεχνάτε να ενυδατώνετε τα χέρια σας με ένα παχύ στρώμα κρέμας χεριών το βράδυ. Αναζητήστε συστατικά όπως γλυκερίνη, υαλουρονικό οξύ και βούτυρο καριτέ στην ετικέτα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για καθημερινή προστασία, φροντίστε να χρησιμοποιείτε αντηλιακό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.